Publicat în Ma ingrijoreaza....

Meditatie…inainte de alegerile din 09 decembrie 2012

Mai sunt cateva zile si mergem la vot, multi dintre noi habar n-au cu cine sa voteze, caci nu mai avem incredere in nimeni. Cei care se afla in capul listelor, au cotizat mii de euro pentru a a intra la putere. Ii vedem in campanie, sau primim de la ei felicitari, calendare si pixuri (sau elte mici atentii). Nu au moralitate, nu au principii (sar dintr-un partid in altul, dupa cum ii avantajeaza), apoi se folosesc de informatii intrecandu-se in scuipati pe la toate posturile de televiziune. Scara valorilor s-a rasturnat, singura valoare a ramas banul. Eu propun sa meditam la ce se intampla cu noi, chiar lasam lucrurile asa, chiar ramanem nepasatori la cei ce ne vor conduce acceptand cu suspunere sa ne scufundam ?

Am vizitat anul acesta muzeul victimelor comunismului, cred ca toti romanii ar trebui sa treaca macar odata pe la acest muzeu, sa vada cum peretii acestei inchisori sunt tapetati cu pozele si numele celor ce-au avut demnitate si curaj,  sa formam o societate civica puternica si sa luam atitudine, e singurul lucru care ne-a mai ramas.

Sa alegem oameni care merita, despre care stim ca au facut si fac ceva, care au demonstrat ca au principii si moralitate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s