Publicat în Din presa vremii...

Iubirile lui Sergiu Nicolaescu

185624_10151211882711243_655053664_n

Urmarind acest ultim interviu al celui ce a fost Sergiu Nicolaescu, am constatat ca marile sale iubiri au fost:  tara, parintii – in special mama si sotia. Regretul sau a fost acela ca nu a avut copii,  acum ar fi putut sa se bucure de stranepoti.

Incet, incet,  oamenii de valoare se sting unul cate unul.  Anul 2013 a facut deja o victima irecuperabila,  in cea de-a treia zi a sa a  plecat in stele Segiu Nicolaescu. S-a retras cu demnitate ,  asa cum a trait toata viata,  lasandu-ne cu filmele sale, care ne-au incantat in vremurile cand aveam doar doua ore de emisiune pe zi.  Este contestat de unii, invidiosi pe succesul, talentul si rigoarea cu care facea totul (ca un neamt – vezi interviul), unii care nu lasa in urma lor nimic, care traiasc doar ca sa arunce venin si sa laude niste creatii in care romanii sunt vazuti ca niste oameni rai, lasi, prosti.

Eu nu sunt critic de film, nu sunt ziarist,  sunt doar o spectatoare ca oricare alta, care s-a bucurat si inca se mai bucura de filmele marca Sergiu Nicolaescu. A fost si un barbat frumos, cu o voce inconfundabila, un perfectionist, a creat filme care te fac sa te simti mandru ca esti roman.

Ma plec in fata sa, il rog pe Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in imparatia Sa !

sergiu-nicolaescu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s