Dialog peste timp

expoAstazi, 23 martie 2013, la ora 13, a avut loc la Galeriile de arta „Geneza”, expozitia pictoului moinestean Ion Vasai si a graficianului Hanns  Struder (Elvetia) .Picture 134 La eveniment a fost prezent autorul lucrarilor, artistul plastic Gheorghe Frantz, pictorul  Dumitru Macovei, domnul Viorel Florin Costea,  domnul dr. Ion Ivan, doamna profesoara Tataru Monica -reprezentant  ACTIV,  cadre didactice, cetateni ai orasului.

       Artistii sunt oameni mult mai sensibili si fiecare incearca sa aduca in fata publicului, prin mijloacele sale specifice (lemn, pensula, poezie, muzica, piatra, etc) ceea ce are mai bun in  sufletul sau. Pictorul Ion Vasai, care ne-a obisnuit cu peisaje,  de data acesta vine cu altceva:  forme circulare, patrate, compozitii, totul cu referire la miscare si  lumina  Pentru fiecare tablou, poti sa-ti imaginezi o poveste, pentru ca in esenta,  rolul artei este  de a te face sa-ti pui intrebari si apoi…sa cauti raspunsuri, care mai apoi te ajuta sa evoluezi. Iata cateva imagini de la vernisaj.

  Picture 126     Picture 127

Picture 132  Picture 133

Casa galeriilor, asa cum stim cu totii, are doar doua camere, asa ca cei doi autori si-au impartit spatiul, expunand fiecare in cate o camera. In camera graficianului Hanns Studer (Elvetia), un loc aparte il are horoscopul vesel. Nu m-am putut abtine sa nu fac cateva fotografii,  spre bucuria celor ce le vor vedea dar si ca sa va indemn sa mergeti sa vizitati expozitia.

Rupeti din viata dumneavostra cateva minute si cand treceti pe langa Galeriile de Arta, intrati si bucurati-va sufletul !

Picture 132

Picture 130

Picture 129

Picture 128

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s