Publicat în Diverse

Sustin campania de 1 leu !

Ne bucuram atunci cand castigam bani, orice suma cat de mica  ne aduce un zambet de satisfactie pe chip, participam la tot felul de concursuri in speranta de-a mai adauga ceva la averea personala, fie o carte, o cutie de chibrituri, un pix, orice. Insa cand vedem campanii umanitare, oameni care ne cer cu disperare ajutorul nici macar nu mai deschidem acel email,  facem un clic si-l trimitem la gunoi, fara sa realizam nicio clipa ca odata cu acest gest am trimis la gunoi sperantele unor oameni. Nu ne induram sa rupem niciun leu pentru binele altuia. Inainte de 1989, copii ieseau in fata blocului cu cele cateva bomboane pe care le primeau de la parinti si le imparteau cu prietenii de la bloc, acum  ascund punga cu dulciuri in camera lor, pentru a manca singuri in fata unui monitor (pentru ca si prietenii sunt doar virtuali :(( .

Daca constiinta va spune ca am dreptate, va dau ocazia de-a ajuta un baietel a carui mama face tot ceea ce-i sta in putinta pentru a-i salva vederea copiului ei, dar singura ii este imposibil, pentru ca are nevoie de 30.000 Euro !

campanie

Campania de 1 LEU își propune să promoveze cazul lui Dorinel astfel încât oamenii să afle de el și să doneze. Pentru noi toți, 1 LEU nu înseamnă mai nimic, ne luăm un covrig sau îl dăm cerșetor pe strada, care în ziua următoare ne poate agresa. Dar, pentru Dorinel, 1 LEU înseamnă o șansă la viață. Dacă 150.500 de oameni, din populația de 21 milioane a României, donează câte 1 LEU, Dorinel poate să facă intervenția chirugicala care îi ofera șansa de a vedea.

 600513_108169579373928_1097954410_n

http://dorintilica.blogspot.ro/ 

Rupeti din castigurile voastre un leu si ajutati-l pe Dorinel sa-si recapete vederea !

Dovediti-va voua insiva si familiei lui Dorinel ca inca mai exista omenie !

Eu deja am facut-o, va astept si pe voi !

ajutor Tilica

Toți cei care își doresc să-l ajute pe Dorinel să vadă o pot face donând bani în deschise la BCR, pe numele Ţilică Mariana: RO68RNCB0579040596800001, în lei, sau RO41RNCB0579040596800002, în euro, sau online cu ajutorul platformei https://secure.mobilpay.ro/buy-product/ihp9bt

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s