Zilele Moinestiului -Vineri 6 septembrie 2013

Incapand de maine orasul nostru va fi in sarbatoare.

La ora 10.30, in  sala de festivitati vor fi celebrate cuplurile care au implinit 50 de ani de casnicie. Trebuie sa recunoastem cu totii ca e o performanta; am intrebat anul trecut pe una din familiile premiate, cum de-au reusit sa petreaca atat de mult timp, fara sa se plictiseasca.  „Secretul e sa lasi de la tine, a raspuns sotia,  cand las eu, cand lasa el -si mi-a facut semn catre domnul care se infoia de mandrie”.  Am meditat la raspunsul primit si am realizat ca intr-adevar cupurile din ziua de azi „nu se lasa”, fiecare vrea sa fie considerat „cel mai destept” , iar  mandria exagerata, lipsa dialogului, lipsa respectului  pentru perechea ta duc la atatea divorturi si nu lipsa banilor, asa cum s-ar crede.

La ora 11.00 la Biblioteca Municipala, domnul profesor   Vasile Robciuc, ne asteapta la un colocviu despre Tristan Tzara; de asemenea o sa fie si un invitat de onoare, care ne va vorbi despre Valea Trotusului.

Tot la ora 11.00, pentru iubitorii sportului, pe strada V.Alecsandri va avea loc un concurs de cros.

La ora 12.30 va avea loc un concurs de cultura generala

La ora 16.00, la biserica din Garazie, va avea loc slujba Vecerniei, care va fi incununata cu aducerea sfintelor icoane si a reclei cu sfintele moaste ale sfintilor apostoli Petru si Pavel, la ora  17.00.

La ora  17.00 iubitorii muzicii de camera, vor putea asculta Quartetul Orpheus intr-un recital intitulat : „De la preclasici, la moderni”

Picture 086

La ora 18.00, in  sala de festivitati a Primariei va avea loc teatrul „Negustorul de timp”  -de Matei Visinec.

Picture 087

si tot de la ora 18.00, puteti vedea pe scena de la stadion: demonstratii de arte martiale, recitaluri ale artistilor locali, si ansamblul „Plaiuri Bacauane”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s