Cum au fost zilele Moinestiului pana acum ?

Mai sunt cateva ore si focul de artificii pe care-l vom vedea pe stadion, va marca sfarsitul manifestarilor Zilelor municipiului Moinesti, desfasurate in perioada 5-8 septembrie 2013. In acest an, Moinestiul a implinit 576 de ani de atestare documentare (1437), 92 de ani de la declararea sa drept comuna urbana (1921) si 12 de ani de cand a devenit municipiu (2001).

Vineri 6 septembrie 2013, la ora 11.00, la Biblioteca Municipiului Moinesti  a avut loc Colocviul Societatii Culturale Tristan Tzara.

Picture 001

Dupa ce micile balerine ne-au incantat prin dragalasenia lor, domnul Corneliu Stoica a prezentat doua din cartile domniei sale: „Targul anilor romantici. Un secol de istorie” -o carte deosebita despre orasul Targu Ocna si ” Valea Trotusului” – o carte cu foarte multe date si ilustratii despre tot ce inseamna acesta zona din punct de vedere geografic, turistic, cultural.

 Picture 008

Copii de la Liceul Spiru Haret: Munteanu Diana si Gaman Bogdan (cls.a-XI-a C) ne-au oferit un moment artistic foarte potrivit. Coordonator: prof. Biea Gabriela

 

Apoi, domnul profesor Vasile Robciuc, a prezentat „Caietele Tristian Tzara”

Picture 017

De la ora 17.00, a avut loc recitalul de  muzica de camera „De la preclasici la moderni”, in sala Primariei. A fost cu adevarat o ora incantatoare si cei care au fost prezenti s-au bucurat  sa asculte partituri care le-au umplut sufletul de armonie si frumos.

Picture 022

Ascultati-i si va veti convinge !

De la ora 18.00 am avut teatru, aici sala a fost arhiplina, talentul actorilor nostrii locali e de necontestat. Felicitari !

Picture 028

Picture 031

Picture 032

Picture 035

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s