Raliul Moldovei Cotnari va trece si pe la Moinesti !

afis-Raliul-Moldovei-Cotnari-Bacau-2013Program-raliul-Moldovei-2013

Ajuns la a treia editie, Raliul Moldovei Cotnari Bacau 2013 propune echipajelor in acest an 127,48 kilometri de speciale impartiti in 11 probe. Astfel, joi 12 septembrie, intre orele 12:00-18:00 este programata sesiunea oficiala de teste premergatoare raliului. Tot joi, de la ora 20:30, va avea loc prezentarea oficiala a echipajelor pe scena amenajata in apropierea Prefecturii din Bacau.

Prima zi a raliului, cea de vineri, are in program trei speciale, din care doua treceri pe proba regina de la Moinesti in lungime de 26,2 kilometri si superspeciala Speed Park din Bacau cu incepere de la ora 16:54.

Sambata, concurentii vor mai avea de parcurs 8 probe speciale in lungime totala de 72,54 kilometri. La finalul ambelor zile de concurs, incepand cu ora 20:00, pe scena de langa Prefectura din Bacau vor canta formatiile Compact, Crush si Alexandra Ungureanu. Sursa: http://www.bacau.net/raliul-moldovei-cotnari-in-linie-dreapta-cam-tot-ce-conteaza-in-campionatul-national-va-veni-la-bacau/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bacaunet+(Bacau.NET+-+Tot+ce+ai+nevoie.)

***

Cine a fost sambata la stadion, a avut ocazia sa vada trei dintre masinile care vor concura la raliu si chiar pe unul dintre piloti. Toata lumea a primit cate un pliant cu programul, traseele, echipajul si masinile participante. S-au facut fotografii, iar  eu personal am vazut pentru prima data o masina de raliu pe interior.  Abia astept sa treaca masinile, le voi astepta si sper sa pot sa prind si eu o fotografie :))  Multa bafta si la cat mai multe editii !

Picture 091

Picture 099

Picture 094

In concluzie, vineri intre orele 10.00-16.00 , circulatia se va inchide caci raliul se va desfasura in zona noastra, sa iesim sa-l intampinam !

Anunțuri

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s