Scoala „Stefan Luchian” din Moinesti va avea un laborator nou de informatica ?

Diminetile au devenit mai frumoase, caci strazile sunt pline de copii zglobii, care merg catre scoala. Ma bucur sa-i vad, imi fac ziua mai frumoasa si parca ma simt si eu mai tanara in preajma lor. Uneori ma apuca nostalgia, trag cu urechea la discutiile lor si ma amuz in sinea mea cand aud : „de la 8-9 avem chimia, n-o suport”, sau ” maine ne da lucrare la mate”. Ma vad pe mine, copil fiind, la careul din curtea scolii, apoi intr-o clasa cu colegii si invatatoarea, apoi facand bastonase si liniute, primele adunari, prima poezie invatata, prima nota…si mi se pare ca a trecut atat de mult de-atunci, doar amintirile au ramas proaspete, de parca s-ar fi intamplat ieri.

Pe vremea mea, nu existau calculatoare, internet, tablete, insa acum, e greu de imaginat ca ai putea sa nu sti sa  le stapanesti. Viitorul este al celora care detin informatia, iar tehnica de calcul ne ajuta sa ajungem la informatie. Magazinele Profi, vin in sprijinul scolilor, oferind un laborator de informatica celei mai votate institutii de invatamant din orasul in care exista un astfel de magazin.
profi_te_premiaza_premii_2013

Am tras cu ochiul la clasamentul „Profi” si scoala Stefan Luchian din Moinesti e in top, detasandu-se clar de celelalte surate ale ei, cu 70580 puncte.   Conform regulamentului, mai e timp de votare pana pe 20 octombrie, asa ca  nu uitati algoritmul:

CUMPARATI ->  SCANATI -> LABORATOR DE INFORMATICA CASTIGATI !

 Va reamintesc:

În perioada 2 septembrie 2013 – 20 octombrie 2013, fiecare client care achiziţionează produse din magazinele PROFI participante va primi, pentru fiecare bon fiscal de cumpărături, un număr de 10 puncte, indiferent de valoarea bonului. Participanţii la campanie pot acumula puncte suplimentare, respectiv 300, 150 sau 50 puncte, cumpărând produsele partenerilor campaniei, semnalizate corespunzător la raft . Organizatorul îşi rezervă dreptul de a stabili numărul acestor produse pentru fiecare magazin în parte, în funcţie de gradul de adresabilitate şi de alte criterii interne. Campania se va derula în limita stocului de produse disponibile în fiecare magazin.

Bonul fiscal emis consumatorului pentru fiecare cumpărătură, va conţine un cod de bare care va include următoarele informaţii: numărul total de puncte acumulate pentru cumpărăturile aferente acelui bon fiscal, magazinul şi casa de marcat care a emis bonul fiscal, numărul bonului fiscal.

Clienţii vor scana acest cod de bare la displayurile instalate în magazinele Profi participante la Campanie, alegând, de la acelaşi display, şcoala căreia doreşte să-i acorde punctele achizitionate.

Pe displayul din  fiecare magazin  va fi disponibilă lista tuturor şcolilor înscrise în Campanie.

Clienţii pot acorda puncte oricărei şcoli înscrise în Campanie, indiferent de magazinul în care au făcut cumpărăturile si indiferent de magazinul în care scanează bonul fiscal.

La finalul campaniei, în fiecare magazin se va întocmi un clasament pe baza totalului punctelor acumulate; totalul punctelor acumulate de fiecare şcoală reprezintă suma punctelor donate de clienţi pentru acea şcoală, în magazinul respectiv.

      Şcoala care va cumula cele mai multe puncte în magazinul respectiv  va  fi câştigătoare ! 

Asadar, ce raspundem  la intrebarea din titlu ?

Posted on septembrie 17, 2013, in Blogal Initiative and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 292 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: