La mulţi ani domnului profesor Puiu Nistoreanu !

Puiu-Nistoreanu-prof.-ASE-320x212

Domnule profesor, ne daţi voie să ne mândrim cu dumneavoastră, să strigăm întregii lumi că Puiu Nistoreanu e al nostru, al Moineştenilor, ca nu cumva să ne trezim că vă confiscă alţii, aşa cum se întâmplă de obicei cu marile personalităţi ? … e o întrebare retorică evident, căci cu voia sau fără voia dumneavostră, sunteţi deja în conştiiţele tuturor moineştenilor, în cartea de aur a personalităţilor care dau strălucire urbei.

Citindu-vă biografia de pe  Wikipedia, vorbele noastre pălesc în faţa realizărilor dumneavoastră profesionale şi ne bucurăm că faceţi parte din grupul nostru, că ne ajutaţi în promovarea oraşului  atât de pe blogul:  http://moinesteanu.blogspot.ro/, cât şi prin prezentarea Moineştiului la târgurile de turism.

Permiteţi-ne domnule profesor, ca astăzi, de ziua dumneavostră să vă fim şi noi alături şi să vă dorim să ne trăiţi întru’ mulţi ani, să ne fiţi sănătos şi să rămâneţi în continuare prieten al grupului nostru de suflet, intitulat „Moineştiul pozitiv”.

La mulţi ani !  

Răspunsul dat de domnul profesor pe grup pentru care va mulţumim !

Puiu Nistoreanu 7:44pm Feb 8
Sunteti mult prea generosi cu mine. Este drept ca sunt moinestean si voi ramane in continuare, dar in rest sunt un om normal care munceste, plateste facturi, taxe si impozite, iar din cand in cand se intalneste cu prietenii – mai noi sau mai vechi. As fi ipocrit insa, daca nu as recunoste ca gandurile si urarile dumneavoastra nu au reusit sa ma emotioneze. Va multumesc pentru faptul ca ma ajutati sa regasesc fie si virtual orasul meu de suflet!
Anunțuri

6 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s