Aşa a fost la Gala Spring Superblog 2014

Nu ştiu când a trecut timpul, însă se apropie Sfintele Sarbători de Paşte,  iar eu în loc să-mi văd de pregătirile specifice acestei perioade, ce credeţi că am făcut ?… am fost la Bucureşti, unde am petrecut două zile minunate împreună cu cei mai creativi oameni din blogosferă.

Cum am ajuns la gară, am pus ochii pe trenul regal admirăndu-i vechimea şi frumuseţea.

Picture 006

Apoi, fuga la hotel NH Bucharest, unde am şi fost cazaţi, în condiţii excepţionale. Mulţumim gazdelor, eu consider că toţi cei care ne-am cazat acolo am fost câştigătorii probei.

Hotel-NH-Bucuresti-967       room-view-2

Dimineaţa am luat micul dejun împreună cu un grup de turişti veniţi de la Madrid, care erau foarte încântaţi de ţara noastră, de hotel şi de posibilitatea de-a alege hrană sănătoasă care-ţi dă energie pentru toată ziua. De la intrarea în hotel, eşti întâmpinat cu zâmbete de bun venit, personalul este foarte amabil şi politicos, totul este impecabil, încât îţi pare rău că trebuie să mai pleci acasă.  De la etajul 7, am avut o privelişte frumoasă a capitalei, iar vecinul cel mai apropiat al hotelului este chiar Teatrul Evreiesc de Stat (un alt sponsor al Spring Superblog 2014)

Picture 014

La ora 18, ne-am întâlnit la sediul magazinului Doctor Deco din Bucureşti, situat in Centrul Vechi, pe strada Blănari nr.12, unde am admirat toate obiectele expuse pe site. Fiecare şi-a căutat produsele pe care a ales să le descrie în proba pe care a scris-o pentru concurs. Gazdele au fost extraodinare, le mulţumesc pentru momentele de relaxare pe care le-am petrecut încercând să fac o decoraţiune pentru masa de Paşte. Nimic nu a scăpat neatins, nefotografiat, neanalizat, neadmirat, spre satisfacţia gazdelor.

Picture 019   Picture 036

Toată lumea a muncit, inclusiv Claudia Patrascu, care a dovedit că are şi o mâna dreaptă 🙂

Picture 040  10154094_609350055815784_5779740704012036759_n

 Operele noastre ni s-au oferit cadou şi le mulţumim celor de la Doctor Deco şi pentru asta.

***

După ce ne-am consumat energia încercând să incropim şi noi o decoraţiune, am poposit la un mic şi-o bere, căci unde poate socializa omul cel mai bine, decât într-un loc cu mâncare şi băutură, care face limbile să se dezgheţe şi sufletele să se încălzească.

Picture 045  Picture 044

Aici am avut onorea de a-i  cunoşte frunoasa familie a lui Daniel Botea. Îi felicit pe toţi trei şi le doresc vacanţă plăcută.

10256908_609359805814809_2091463122335979439_n

 Pe la ora 22 şi-un pic ne-am mutat tabăra At Spice -unul dintre cluburile cele mai cunoscute ale capitalei, unde până şi eu am dansat ca-n perioada studenţiei (când frecventam şi eu cluburile, nah  🙂  )

1558380_609360855814704_6715732815704814933_n

A fost super, însă eu n-am rezistat decât până pe ora 1 din noapte, când am pornit-o spre hotel. Muzica a fost excelenta, la fel şi berea, iar bloggerii, nu sunt numai super-bloggeri ci şi super-dansatori !

***

Duminică a început forfota, la recepţia hotelului soseau oamenii din spatele blogurilor, câte unul, câte doi, până ce holul a devenit neîncăpător. Aici am reîntâlnit persoane dragi mie, din ediţia trecută, dar mi-am făcut şi cunoştiţe noi, bloggeri pe care-i ştiam doar de pe faimosul grup de pe facebook, ori după numele blogului.

1491723_609338059150317_521342095653922458_n

Le-am revăzut pe:   Anduţa Istrate şi sora ei, Mihaela,   Cătălina Toma şi sora ei Aurora.  Am cunoscut pe:  Alina GheorgheDaniela Bojincă -zis  Pişcoţel,  marea câştigătoare Bianca-Alexandra Bîzîiac (felicitări !) ,  frumoasa Aguriţa IgnatAndreea Nicoleta VoievozeanuAtena IvanoviciAdelina Anca Fundătureanu şi prietenul ei,  Velerica Oprişanu, mama celui mai frumos şi mai grozav puşti pe care l-am îndrăgit de la prima vedere -Dante-,  Diana GavrilăRaluca UluiteanuBianca Badea, Minerva Lăcătuşu şi dacă am uitat pe cineva îmi cer scuze.

Să nu credeţi că în au fost doar fete, iată şi câţtiva bloggeri prezenţi: Călin Lucian CiabaiNicuşor Adrian Rotaru, Radu Ţuglea, Emil Călinescu,   Radu Cirstea, Andrei Ciobanu  şi dacă am uitat pe cineva îmi cer scuze.

Iată filmul de la Gală, unde-i puteţi vedea şi auzi pe toţi cei prezenţi:

Lista premiilor: http://super-blog.eu/lista-premii-spring-superblog-2014/

Eu m-am clasat pe locul 23, dar ce mai contează asta, faţă de toate câte v-am povestit până acum ?

Pentru prieteni, un filmuleţ  doar cu discursul meu:

Iată şi ce premii am câştigat:

Voucher 250 lei LemoSilhouette, invitatie dubla spectacol TES, voucher 50 lei Editura ALL, stick USB 8GB Kingston

Reclame

13 comentarii

  1. foarte tare, felicitarile mele , sa stii ca cifra 23 este o cifra minunata, asa ca iti urez succes in continuare si sa castigi cat mai multe premii , bravo, esti un om frumos, ce ne onoreaza, ma bucur mult pentru tine.

  2. Imi pare bine ca te-am cunoscut! Imi pare rau ca s-a spart gasca repede. 😦 Daca veneam cu o zi inainte, am fi avut timp de poze si de stat de vorba… Dar nu am putut veni mai devreme! 🙂 O lasam pe data viitoare. Va pup!

  3. Foarte frumos articolul!
    Si mie imi pare bine ca am cunoscut multi bloggeri sau…oamenii din spatele bloggerilor! 🙂
    Felicitari pentru locul 23! Este un loc bun in clasament!
    Sper sa ne revedem, cu bine, la gala Super Blog din decembrie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s