Moineştiul, la sfârşit de an 2014

Vă vine să credeţi că mai sunt doar două zile şi se duce şi anul 2014 fără să ţină seama de faptul că poate n-am realizat ceea ce ce ne-am propus, fără să-i pese că unii dintre cei dragi ai noştrii s-au dus odată cu el, fără să aştepte să ne terminam unele treburi ce-şi aveau termenul ieri  🙂  Mi se pare mie sau zilele trec cu mult mai repede ca în trecut ?

De Crăciun, am aşteptat ninsoarea şi n-a venit, acum e atâta zăpadă că s-au speriat până şi cei de la meteo.

Aştept anul 2015 cu speranţa că va fi mai bine pentru toată lumea, că noi, moineştenii vom avea parte de mai multe realizări pe plan personal şi nu numai, că ne vom bucura de mai multe evenimente culturale (pentru că se renovează vechiul Club Lira) , că poate se vor înfiinţa noi locuri de muncă la hotelul neterminat de peste 25 de ani, că va fi mai linişte în politica românească şi ne vom putea vedea cu toţii de treabă în linişte.

La mulţi ani tuturor moineştenilor şi un an 2015, aşa cum vi-l doriţi !

Picture Tuborg 101

Picture Tuborg 102

Picture Tuborg 103  Picture Tuborg 100

Picture Tuborg 099

Picture Tuborg 098

Picture Tuborg 097Foto: arhiva personală, realizate astăzi, 29 decembrie 2014.

Reclame

6 comentarii

 1. 1. Evenimente culturale: sunt asteptate cu interes de foarte multa lume in zona. N-au prea reusit sa-mi raspunda la intrebarea „ce va impiedica sa va culturalizati si fara clubul Lira?”
  2. Locuri de munca la hotel … =)) dream on. Si in general dream on and vine vorba de locuri de munca noi create in urbea lui Dada.

  Un 2015 mai bun!

  • 1. Evenimentele culturale au loc in prezent la biblioteca orasului, in sala de sedinte a Primariei, in licee si … in aer liber. Sper ca prin renovarea clubului, numarul acestora sa creasca, la fel si calitatea. Imi doresc sa mai apuc sa pot vedea o piesa de teatru sau un recital de pian, intr-un loc special destinat acestor evenimente.
   2. Macar sa speram ca vor mai aparea locuri de munca, altfel ar trebui sa ne luam bagajul si sa parasim zona. Ideea e ca locurile de munca ar trebui sa ni le facem singuri prin deschiderea de afaceri, chestia cu asteptatul de la stat a cam trecut de mult 🙂
   Multumesc pentru vizita si pentru comentariu. Un an 2015 mai bun !

 2. Sper sa se creeze locurile de munca prin dezvoltarea orasului si un an 2015 mai bun pentru tine si concetateni! Faci foarte multe pentru oras cu acest blog, felicitari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s