Publicat în Diverse

Cum îi merge unui porc în anul caprei

Iată ce am citit de curând:

Anul Oii/Caprei pentru Porc/Mistreţ

Un an foarte bun pentru că poziţia sa financiară va stagna. Nu va avea probleme cu săntătea şi nici nu se întrevad scandaluri în familia sa. Câştigurile vor îmbrăca forma cunoştintelor tehnice, ştiintifice, practice, profesionale şi de dezvoltare a carierei. Un an în care trebuie să-şi facă planuri de viitor şi să viseze noi orizonturi de explorat.

oaieEu nu cred în horoscop, mi se pare jicnitor ca cineva să te considere porc sau capră sau orice alt animal şi ţie să ţi se pară normal acest lucru. Îmi amintesc că am citit undeva despre un experiment în care unor studenţi li s-a dat câte o hartie cu caracteristicile lor în funcţie de zodie şi toţi au fost încântaţi de caracterizarea făcută. Ceea ce nu s-a ştiut, a fost faptul că toţi au primit acelaşi text.

Dacă într-o zi urmăreşti rubrica horoscopului la cinci posturi de radio şi tv. diferite, s-ar putea să te mire că nu vor avea nimic în comun. Suntem diferiţi şi nu cred că oamenii născuţi în aceiaşi perioadă de timp se vor comporta în acelaşi fel pe parcursul unei zile, luni ori an.

Să luăm aşadar o foaie şi să scriem acolo toate lucrurile bune pe care le aşteptăm în 2015 şi acela să fie horoscopul nostru ! 😉

Anunțuri

2 gânduri despre „Cum îi merge unui porc în anul caprei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s