Publicat în Diverse

Ai carte (de vizită) ai parte de clienţi

Prin natura profesiei mele am cunoscut mulţi oameni de afaceri. Unii m-au impresionat prin ţinută, alţii prin realizările obţinute de firmă sub conducerea lor, iar alţii prin simplul fapt că erau întotdeauna gata să-şi facă din fiecare om pe care-l întâlneau un nou client.

O să vă povestesc cam cum procedează omul meu, să-i zicem domnul T.

Suntem la un restaurant şi ne aşezăm la o masă cu câţiva necunoscuţi. Domnul T începe să discute despre una, alta şi scoate dintr-o borsetă câteva dintre produsele pe care le comercializează, cu care nu dă greş niciodată. Doi domni devin interesaţi pe loc şi cer detalii, atunci domnul T umblă la setul de cărţi de vizită de lux, fără de care nu pleacă de-acasă şi cu care în mod sigur îşi impresionează audienţa pe loc.

Potenţialii clienţi, care nu au mai văzut cărţi de vizită cu emboss, devin curioşi. Ba mai mult, vor şi ei asemenea minunăţii.

folio-+-letterpress-788x445 Domnul T, mulţumit de vânzările pe care le-a mirosit deja cu nasul său priceput într-ale afacerilor, le explică cum stă treaba cu emobosarea carţilor de vizită. Se presează cartonul din spate pentru a ridica în relief anumite elemente ale graficii. Emboss-ul este un finisaj special care transformă aspectul oricarei carţi de vizită. Este un finisaj de lux – folosit rar datorită tehnicii de aplicare care necesită atenţie şi o mână experimentată.

Ne ridicăm de la masă, domnul T îşi strânge mâna cu ceilalţi doi şi plecăm spre birou. La nici o oră, sună telefonul şi domnul T încheie o afacere de 10000 Euro, pentru că a fost pregătit să-i câştige. Mi-a spus un secret pe care sper să nu afle că vi l-am împărtăşit şi vouă: cărţile de vizită de la Luxurycards.ro îi poartă noroc în afaceri !

Anunțuri

Un gând despre „Ai carte (de vizită) ai parte de clienţi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s