Cum a fost la „Zilele Moineştiului” 2015

După cum ştiţi, în perioada 04-06 septembrie 2015, au avut loc „Zilele municipiului Moineşti”.  Am prins şi eu câteva ore din ultima seară, aşa că prea multe n-am a vă spune. Vremea destul de răcoroasă a făcut ca publicul să stea mai mult pe lângă grătarele comercianţilor decât pe lângă artişti. Sonorizarea n-a fost grozavă, aşa că m-am mulţumit doar s-o privesc pe frumoasa Antonia şi trupa ei de dansatori. Mult mai bine s-au auzit cei de la Direcţia 5, care ne-au încântat cu hit-urile lor. O tânără mireasă „răpită” a fost adusă pe scenă, unde a dansat fericită pe o melodie ce i-a fost dedicată.  Iată o secvenţă:

Partea comercială a fost destul de bine reprezentată, aproape că nu mai găseai un loc la mese, pentru a-ţi putea potoli pofta ce ţi se crea din pricina feluritelor mirosuri de la mici, frigărui, hamsii, pastramă de oaie, ceafă de porc sau alte minunăţii aducătoare de calorii. 🙂

Picture Tuborg 498

Picture Tuborg 497

Picture Tuborg 496

Râurile de bere, vin şi rachiu au însoţit bunătăţile, aducând un plus de veselie pe chipurile oamenilor şi câteva grade în plus celor ce n-au avut inspiraţia a-şi pune o haină mai groasă.

Picture Tuborg 494

Picture Tuborg 499Gogoşile şi colacii secuieşti au avut mare căutare, ca de obicei.

Picture Tuborg 491

Picture Tuborg 493Copii moineştenilor s-au bucurat de multă atenţie, de la pictura pe faţă, la tot felul de maşinării în care si-au putut „descărca bateriile”.

Picture Tuborg 488

Picture Tuborg 490

Picture Tuborg 477

Picture Tuborg 469

Picture Tuborg 471

Picture Tuborg 472

Picture Tuborg 482

Picture Tuborg 474

Picture Tuborg 480Între timp, cei mai mari au încercat senzaţii tari rotindu-se, întorcându-se cu capul în jos, urcând şi coborând în mare viteză, ori măsurându-şi forţa cu care pot lovi o minge.

Picture Tuborg 470

Picture Tuborg 486

Picture Tuborg 483

Picture Tuborg 489An de an încerc să fiu prezentă acolo măcar pentru câteva ore, nu există să nu mă întâlnesc cu prieteni dragi, cu oameni pe care nu i-am văzut de multă vreme, cu care să pot depăna amintiri.

Să ne vedem sănătoşi şi la anu’, până atunci:

    La multi ani !

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s