Publicat în Superblog 2015

Românii au talent

De când cu emisiunea „Românii au talent”, am putut observa tot felul de semeni de-ai noştrii dându-se în spectacol, doar ca să-şi poată trece isprava în C.V., sau dimpotrivă, oameni cu adevărat talentaţi, de te şi miri cum de-au stat atâţia ani cu talantul dăruit de Dumnezeu ascuns te miri unde.

„Superblog-ul” este un fel de „Românii au talent la scris”, o competiţie în care bloggerii mici şi mari, cunoscuţi sau mai puţin cunoscuţi se întrec în a-şi dovedi talentul de aranjare al cuvintelor, combinat cu arta de a vinde subtil. Competiţia se desfăşoară în perioada 01 octombrie -30 noiembrie 2015 şi se lasă cu premii pentru cei mai iscusiţi în mânuirea condeiului tastaturii.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Prin acest articol, mă aşez din nou la „coadă”, cred că sunt a 140-a care-şi anunţa participarea şi sper să mai fie încă pe-atâţia după mine. Mult succes tuturor !

header_nou1

Anunțuri

6 gânduri despre „Românii au talent

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Cristina!
    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba, si speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s