Publicat în Diverse

Cadoul perfect de sărbători

Se apropie sărbătorile de iarnă şi frigul de-afară o demonstrează din plin, cu toate că abia am trecut de jumătatea lunii octombrie. Ne întrebăm deja unde ne vom petrece Crăciunul sau Revelionul, pentru că locurile la pensiuni sunt limitate, dacă nu s-au ocupat deja.

Şi dacă am zis Crăciun ori Anul Nou, gândul a zburat automat la cadourile pentru cei dragi, pentru colaboratorii firmei, pentru şefi, prieteni, vecini, gazde, colegi, dacălii noştrii iubiţi, medicii care la un moment dat ne-au salvat viaţa cu profesionalismul lor şi lista poate continua. Numai cine n-a fost pus niciodată în situaţia de-a cumpăra un cadou, nu ştie cât de complicat e. A alege un dar pentru cineva e o artă ce implică răspunsuri la o serie întreagă de întrebări despre persoana căreia îi este destinat cadoul. Psihologii au făcut tot felul de studii despre procesul decizional şi chiar au caracterizat persoanele în funcţie de ceea ce dăruiesc.

Cadourile oferite cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt mai speciale. În concepţia mea, aceste daruri ar trebui să includă produse caracteristice Crăciunului (cozonac, vin, dulciuri, decoraţiuni specifice sărbătorii), ori a Anului Nou (şampanie, lumânări decorative, un ceas care să indice trecerea în noul an), să fie frumos ambalate şi să dea o notă de distincţie şi rafinament. Să nu uităm că ele vorbesc de la sine despre noi, ne reprezintă, dar în acelaşi timp reflectă respectul pe care i-l purtăm celui pe care-l cadorisim.

Dacă până acum am teoretizat, a venit momentul să vă exemplific, cu ajutorul site-ului  gourmegift.ro, unde am descoperit cele mai frumoase cadouri şi coşuri de Crăciun, la preţuri pornind de la 20 lei.

Apropiaţilor le-aş cumpăra unul din coşurile tradiţionale româneşti ce conţin: cos-traditional-romanesc-bucurie-cod-14pt4sticlă vin Clos des Colombes Terra Rossa crama Clos des Colombes 0,75l – ediţie limitată, sticlă vin Clos des Colombes Terra Alba crama Clos des Colombes 0,75l- ediţie limitată, cozonac tradiţional românesc cu nucă, arahide, rahat şi stafide 500g, farfurie din ceramică de Horezu diametru  14 cm, lingură din lemn pictată, ulcică de lut cu miere 100ml, miez de nucă în miere Stupina Onea 200ml,  borcan  gem de măcese GourmeTradiţional 200ml, zacuscă de vinete GourmeTraditional 200ml, ou încondeiat în coşuleţ de pănusă, ştergar cu motive tradiţionale româneşti, folie profesională cadou, fundă tricolor, coşuleţ împletit din salcie.

Partenerilor de afaceri le-aş face cadou un coş „Christmas with Jack”, ce conţine şapte produse:  cod-14cb26-christmas-with-jacksticlă Whiskey-Jack Daniels 0,5l, Panettone cu stafide ambalat şi decorat manual 500g, Bastoncini-fursecuri crocante cu fulgi de Ciocolata-Pan Ducale 50g, biscuiţi cu fulgi de ciocolată în cutie metalică-Tivoli 150g, Torrone cu arahide- DiGennaro 100g, Specialitate patiserie crocantă Lazzaroni 8g, decoraţiune Crăciun, fundă profesională cadou, folie profesională cadou, coş alb rotund cu mâner.

Clienţii corporate beneficiază contra cost, de serviciul „personal engraving” ce permite, la cerere, gravarea siglei companiei pe fiecare cadou oferit. De asemenea, se poate beneficia de gamele exclusiviste de produse Venchi, Labeyrie, Loison, Davino, Tres Marie, Clos de Colombes si selecţii de ciocolată, bomboane, tablete, dulceţuri, în cele mai inedite combinaţii şi cu ingrediente 100% naturale.

Pe site găsiţi o multitudine de variante, care vă încântă nu numai ochiul ci şi simţurile olfactive şi gustative. Dacă totuşi doriţi să  alcătuiţi un coş care să conţină alte produse decât cele existente, Gourmet Gift vă poate ajuta cu soluţii de ambalat pentru cadouri. Găsiţi aici tot felul de taviţe, coşuri, fundiţe cu autoformare şi autoadezive, panglici de satin de diferite culori, folii ceolofan, hârtie de ambalat cadouri, cutii pentru transport şi tot felul de decoraţiuni profesionale.

GG_0419Acesta este coşul pe care l-am ochit pentru …nu pot să spun pentru că aş strica surpriza. Destinatarul e cititor al blogului. 🙂

Pentru a comanda, urmaţi un algoritm simplu, din trei paşi:

  1. Alegi coşul sau coşurile dorite
  2. Completaţi formularul de comandă sau sunaţi la telefon: 0747 .11.22.11  ori 0748.19.19.19
  3. Plătiţi factura proformă emisă de consultanţii magazinului online, trimiteţi dovada plăţii şi aşteptaţi curierul.

Printre clienţii Gourmet Gift am regăsit: BCR, Unicredit, BRD, OMV Petrom, Enel, Digi24, Medicover şi multe alte firme foarte cunoscute, ceea ce reprezintă o carte de vizită foarte importantă.

Spor la cumpărături
şi
Sărbători fericite !
cu Gourmet Gift

Anunțuri

2 gânduri despre „Cadoul perfect de sărbători

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s