Publicat în Superblog 2015

Femeia modernă

Femeile din timpurile noastre sunt independente, petrec mai multe ore la serviciu decât acasă şi nu de puţine ori, salariul lor este cu mult mai mare decât cel al bărbaţilor. Nu e nicio ruşine ca soţul să stea acasă cu copilul în concediu de paternitate, în timp ce mama să conducă o companie de succes. Treburile se împart altfel în familiile moderne, spre disperarea soacrelor, care încep a-şi plânge băieţii „oropsiţi”.

Femeia modernă poate fi mamă, soţie, om de afaceri şi să aibă grijă şi de gospodărie în acelaşi timp, pentru că are ajutoare de nădejde. O astfel de femeie nu concepe ca în casa ei să nu existe cele mai moderne şi mai performante electrocasnice, care să-i simplifice existenţa.

Femeia modernă are noţiuni bine definite despre mărcile tuturor produselor şi atunci când îşi achiziţionează electrocasnice, o face în general de la un magazin online de electrocasnice, pentru că nu are timp de pierdut colindând magazinele clasice. Preferă ca în orele acelea să meargă la un salon de înfrumuseţare sau la o sală de gimnastică, pentru a se menţine în formă şi a arăta bine.

Femeia modernă este şi un foarte bun finanţist al casei, ea se informează continuu şi stie când sunt promoţii la electrocasnice şi abia atunci lansează o comandă. Astfel, ea cumpără  mai ieftin un produs al unui brand foarte cunoscut, cum e Philips, care nu numai că ţine mai mult decât un produs electrocasnic achiziţionat de la o firma „no name”, ci şi economiseşte energie electrică.  Asta pentru că femeia modernă, gândeşte în perspectivă.

Femeia modernă nu-şi mătură covoarele, ci le aspiră delicat, nu toacă zarzavaturile manual, ci foloseşte robotul de bucătărie profesional.

HR7778_00-MI1-global-001Femeia modernă ştie că un robot ca, Philips Avance HR7778 /00  înlocuieşte cu succes o mulţime de alte electrocasnice. Cu ajutorul lui, toacă, stoarce fructele, pentru a obţine un suc natural delicios şi sănătos,  foloseşte telul metalic dublu ce face ca albuşurile să crească în volum de până la 600%, iar frişca să  îşi mărească volumul cu 200%, amestecă aluatul de pâine, ori face supe-creme savuroase.

Din bucătăria femeii moderne nu lipsesc: prăjitorul de pâine, cafetiera, purificatorul de aer, aparatul de gătit cu aburi şi robotul profesional, pentru că femeia modernă ştie regulile unei vieţi sănătoase şi le aplică cu brio întregii familii.

De sărbători, femeia modernă îi face cadou soţului o maşină de ras Philips, pentru că ştie că un astfel de aparat este pe locul întâi în lume, din punct de vedere al rezultatelor obţinute, iar ea doreşte ca alesul inimii ei să aibă un ten catifelat şi să n-o zgârâie cu barba lui aspră ca o perie de sârmă, atunci când o sărută.

Femeia modernă are în trusa ei de îngrijire, un epilator, pentru o piele fină ca mătasea, un ondulator,  care îi face bucle profesionale, o placă, care să-i îndrepte părul când se satură de bucle şi un uscător de păr, toate marca Philips.

Femeia modernă cunoaşte o mulţime de lucruri despre sănătate, de aceea are în baie periuţe electrice pentru toată familia, Sonicare HealthyWhite de la Philips ce îndepărtează petele de zi cu zi în numai două săptămâni, utilizând în mod regulat modul de curăţare şi albire, la 31000 de rotaţii pe minut.  De asemenea, nu-i lipseşte din gospodărie tensiometrul medical,  cu ajutorul căruia verifică tensiunea arterială a fiecărui membru al familiei, prevenind astfel orice afecţiune cardio-vasculară.

Femeia modernă conduce o maşină, pentru a se strecura mai uşor în trafic, pe care o iubeşte şi o curăţă zilnic cu ajutorul unui aspirator portabil.

O femeie modernă iubeşte călătoriile, planificând ieşiri în natură la fiecare sfârşit de săptămână şi neuitând să pună în bagaj şi aparatul de radio portabil Philips.

Vedeţi ? E uşor să fi femeie modernă atunci când îl ai pe Philips alături !

Articol scris pentru SuperBlog

Sponsor:

logo_marketonline-300x225phillips-300x178

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s