Publicat în Superblog 2015

Schimbă şi tu o viaţă !

Spiritul Crăciunului ne aduce în suflete şi anul acesta mai multă dragoste, iubire şi bunătate faţă de semenii noştrii. Nici nu se putea găsi un moment mai potrivit în care să le vorbim oamenilor despre unul dintre obiectivele pe care fiecare trebuie să şi-l bifeze în lista priorităţilor pe termen nedefinit: menţinerea stării de sănătate şi echilibru.

Suntem ocupaţi, atât de ocupaţi încât John Lennon spunea: „Viaţa e ceea ce ţi se întâmplă în timp ce tu eşti ocupat să-ţi faci alte planuri”. Sănătatea ne preocupă  doar atunci când afecţiunile s-au instalat deja. Ne sacrificăm pentru un ban în plus, lucrând ore în şir fără pauză, stresaţi şi presaţi de termenele de predare. Trec luni, poate chiar ani de când nu ne-am mai făcut timp pentru prieteni şi nu mai ştim să ne bucurăm sincer de nimic.

De mâncat, mâncăm ce-apucăm şi pe unde-apucăm, de cele mai multe ori hrană nesănătoasă, dar cu un gust atât de bun încât să ne facă dependenţi de ea. Mai nou au apărut tot felul de mâncăruri modificate genetic, despre care am aflat că produc mutaţii şi în organismul nostru dând naştere unor maladii nemaiîntâlnite până acum. S-ar putea ca 5% din populaţie să facă exerciţii fizice zilnic, dar nu garantez. Poluarea e  naşpa, n-ai cum s-o ignori, vrei sau nu, trebuie să înghiţi „beneficiile civilizaţiei moderne” sub formă de noxe, mai tot timpul.

Din ce în ce mai mulţi semeni de-ai noştri suferă de intoleranţe alimentare. Unii au nevoie de produse fără lactoză, alţii  de produse fără gluten.

Dragi parteneri media, a sosit clipa să dăm o mână de ajutor oamenilor atrăgându-le atenţia că se îndreaptă într-o direcţie greşită, să-i ajutăm să spună „stop” vieţii de până acum şi să aleagă calea propusă de Nutrivita.

Daniel Botea, are pe blog o mulţime de articole despre viaţa sănătoasă, aşa că oamenii s-au obişnuit deja sa găsescă la el informaţii despre produse sănătoase. Fiind în acelaşi timp şi un tip sportiv, ar putea să scrie o serie de articole despre nutriţia sportivă şi despre produsele marca  ISOSTAR, care au deja o vechime de 35 de ani fiind recomandate de sportivi, antrenori şi nutriţionişti deopotrivă. Produsele Isostar, pleacă de la efectul de    izotonicitate ( rehidratarea si absorbţia rapidă a nutrienţilor în sânge). Este important de evidenţiat faptul că produsele nu numai că sunt sănătoase şi duc la scăderea în greutate, datorită prezenţei în compoziţia lor a L-carnitinei ci că au şi un gust foarte bun de fructe. isostar-pet-l-carnitina-500ml.jpgDana Lalici, este expertă în cure de slăbire. Ne-a dovedit tuturor că se poate slăbi, dacă chiar vrei asta. În această campanie, Danei i-aş cere să scrie despre produsele de slăbit marca Nutrivita şi despre importanţa pierderii în greutate. Ar mai putea scrie şi câteva articole despre detoxifiere şi arderea grăsimilor cu ajutorul mini batoanelor Gerlinea, cu gust de ciocolată, caramel, migdale or vanilie.

gerlinea-shake-ciocolata-1-masa-30gMirelei, cea care ne încântă pe blogul său cu imagini din locuri exotice, povestindu-ne cu lux de amănunte impresii din călătoriile pe care le face, i-aş da să scrie despre preparatele sănătoase şi gustoase pentru gurmanzi.

Pentru o familistă convinsă, cum e Cristina Lincu, nimic n-ar putea fi mai potrivit decât să scrie despre alimentele bio,  cu ingrediente pure, organice, provenite din agricultura ecologică, fără adaosuri chimice sau urme de pesticide ori îngrăşăminte dăunatoare sănătăţii.

bio-kid-bulgarasi-miere-250gDomnului Christian Hertzug, i-aş da să scrie despre intoleranţele alimentare şi cum pot fi ele rezolvate cu ajutorul produselor Nutrivita. Atât persoanele cu intoleranţă la zahăr, cât şi cele cu intoleranţă la gluten şi lactoză găsesc pe site-ul Nutrivita produse gustoase care să nu le facă rău.

djoko-batoane-cereale-fructe-fara-gluten-3x30gRadioLynx şi TVR2, vor prezenta toate ofertele speciale la produsele sănătoase, precum şi reportaje despre importanţa alimentaţiei sănătoase în menţinerea tonusului de zi cu zi.

Evident, campania Nutrivita va oferi premii tuturor celor ce ce se vor strădui să schimbe în bine vieţi.

Articol scris pentru Superblog 2015

Sponsor:

Nutrivita-Logo-w1200-300x104

Anunțuri

4 gânduri despre „Schimbă şi tu o viaţă !

    1. multumesc Petru, ma bucur ca s-a terminat, nu cred ca mai particip la editiile de toamna-iarna incepand din 2016, e prea mult pentru mine. Felicitari si tie pentru articole si rabdarea de-a scrie la toate probele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s