Moinestiul anului 2015

De curand in cutia postala mi-a ajuns obisnuita informare din partea autoritatilor locale cu privire la realizarile anului 2015 si un calendar pe 2016 (care nu numai ca imi place, dar imi este si foarte util).  Documentele in format pdf. le puteti descarca de aici: pg1  si pg2

Citesc cu interes ce se scrie, pentru ca vreau sa stiu ce se intampla cu banii moinestenilor, ce proiecte s-au incheiat si care sunt in desfasurare, pentru ca imi doresc sa traiesc intr-un oras curat, civilizat si dezvoltat.

-Castigarea procesului cu Hotelul de care toata lumea a facut misto, mi se pare o chestie grozava si abia astept sa vad ca demareaza lucrarile la Baza de Tratament, care v-a readuce Moinestiul pe harta turistica a tarii.
-A  fost dat in folosinta blocul E26 de pe strada V.Alecsandri (sper sa tina asa frumos cum e acum si sa nu-l vedem in cativa ani, cum era inainte de renovare, ar fi pacat…)
-A fost dat in folosinta Complexul de Servicii Sociale.
-A fost reabilitata Hala de produse lactate.

-S-au desfasurat proiecte culturale in parteneriat cu diverse asociatii non-profit (publicarea volumelor 5-6 ale monografiei „Caietele Tristan Tzara”, „Filmofest -Muzica, Teatru si Film in aer liber”, expozitia de fotografie de epoca a Muzeului Satului, participarea la Targurile de Turism din Bacau si Bucuresti, a avut loc a cincea editie a Fastivalului de Muzica pentru copii  „Vis de Stea”, Raliul Moldovei, Tabara de Pictura si Sculptura, Festivalul „Moinesteanca” de muzica populara a ajuns la editia a cincea, preotul Marius Ciprian Pop a concertat la Catedrala, Festivalul de Datini si Colinde „Anii vechi si Anii Noi” n-a lipsit nici in 2015 si multe altele despre care puteti citi descarcand documentele de mai sus.

Proiecte 2016:

-finalizare Club Lira (personal, abia astept activitate aici)
-transformarea strandului din Lucacesti, in Centru Zonal de Agrement.
-un Muzeu de Patrimoniu al municipiului
-transformarea spatiilor unde au fost centralele termice dezafectate in Centru Social pentru Persoane Varstnice (str.Zorilor) si Centru Social Educational de tip after-school.(Str.Libertatii).

Nemulturile se pot adresa gratuit la Telefonul Cetateanului: 0800800569.

Pe pagina http://www.moinesti.ro se afla un chestionar, prin intermediul caruia autoritatile doresc sa cunoasca nevoile cetatenilor.

normal_Proiect_Hotel_Moinesti_6

Sura foto: aici

Anunțuri

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s