Manuela

Oare câţi ani or fi trecut de pe vremea când ascultam melodia asta ?  🙂  De fapt, nici nu mai contează. Ceea ce a rămas, e legătura de prietenie dintre noi şi . . . Anna, păpuşica  care a umplut vieţile voastre şi ale părinţilor voştri.

IMG_0972S-au scurs repede cei cinci ani de la nunta voastră şi iată că anul trecut ne-am revăzut, fericiţi şi bucuroşi.

IMG_0019Mulţumim pentru primire, care a fost la fel ca pe vremea studienţiei, când ne adunam la tine cu bagajele, de-ţi umpleam balconul şi beciul cu lucrurile noastre. N-am uitat nici când ne ajutai cu bani, până ne trimiteau părinţii noştrii din provincie, ori când mama ta ne ospăta cu bunătăţi.  Şi Doamne, vorba lui Creangă, frumos mai era pe-atunci, căci părinţii ne erau sănătoşi şi noi aveam timp să batem discotecile şi să stăm la scăldat pe la Ciric, în timp ce alţii învătau de zor pentru sesiune 🙂

În curând, mai prinzi un ghiocel în păr şi ştiu că vei avea din nou casa plină de musafiri şi vei face prăjituri şi tort, aşa cum numai tu şti să faci, de-mi lasă de pe-acum gura apă. Şi pentru că nu voi ajunge pe 6 martie la Iaşi, îţi urez şi prin intermediul blogului, mulţi ani sănătoşi şi îmbelşugaţi, cu realizări şi bucurii. Să ţi se implinească toate dorinţele şi să rămâi tânără, frumoasă cu sufletul curat şi cald tot timpul.

La mulţi ani draga mea prietenă !

trandafiri

Anunțuri

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s