Publicat în Blogal Initiative

La mulţi ani Blogal Iniţiative !

Blogal Iniţiative a împlinit 5 ani şi la anul va merge în clasa zero 🙂

La mulţi ani dragilor ! Îmi place să scriu pentru voi, pentru că sunteţi oameni serioşi şi de cuvânt şi vă dezvoltaţi cu fiecare zi ce trece. Recomand tuturor bloggerilor să scrie pentru voi, pentru că aveţi sponsori destul de importanţi, temele cerute sunt faine şi nu impuneţi un anumit număr de cuvinte ori de link-uri. Lăsaţi oamenilor libertatea de a scrie ce simt şi cum simt, fără a le îngrădi imaginaţia cu tot felul de cerinţe tehnice.

5-ani-de-blogalinitiative-554x800Dacă aş fi şefă la Blogal Iniţiative, aş da fiecărui blogger posibilitatea de a câştiga un premiu, în funcţie de numărul punctelor cumulate (care reprezintă participările bloggerului la campaniile Blogal). Licitaţiile defavorizează pe unii (care poate sunt la job, în momentul închiderii licitaţiei). Aşadar, m-aş gândi la un alt sistem de recompensare a celor ce scriu pentru Blogal. (De exemplu, aş oferi un premiu celor ce au acumulat un minim de 500 de puncte).

Aş cauta sponsori care să-şi permită să ofere premii mici fiecărui participant, pentru a atrage multe articole şi trei-cinci premii mari, pentru articolele cele mai valoroase.

Aş face campanii care să înceapă la 1 ianuarie şi să se termine la 31 decembrie, iar cei ce-au acumulat cele mai multe puncte în timpul anului (să zicem locurile 1-10) ar primi recompense la sfârşitul anului, în cadrul unei Gale de premiere sau pur şi simplu, publicându-le numele pe site-ul Blogal Iniţiative.

În rest…să ne citim cu bine !

tort

Anunțuri

2 gânduri despre „La mulţi ani Blogal Iniţiative !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s