Inaugurarea Centrului Cultural „Lira” Moinesti

picture-025Festivitatile dedicate zilelor Moinestiului au debutat cu inaugurarea Centrului Cultural „Lira”.  Inchis din anul 2000, Clubul „Lira” (asa cum il stim cu totii) a primit o infatisare noua, foarte frumoasa, fiind destinat activitatilor culturale ce se vor desfasura in Moinesti. Astazi, la ora 18,00 se va deschide stagiunea Filarmonicii Mihail Jora din Bacau, iar sambata, 10 septembrie se va da startul stagiunii teatrale, cu un moment artistic marca Florin Zancescu, actor al Teatrului Bacovia Bacau.

picture-008Au fost prezente oficialitatile orasului, reprezentanti ai lumii politice, ai bisericii si mass-media. Centrul Cultural a fost sfintit de un sobor de preoti, dupa care moinestenii prezenti au facut un tur de onoare al edificiului, admirand constructia.

picture-012Cred ca e cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua noastra, un loc in care cuvantul de ordine va fi cultura. Felicitari tuturor celor ce si-au adus contributia la realizarea acestui spatiu minunat, fie ca e vorba de Consiliul Judetean Bacau, Primaria Moinesti, arhitecti ori directori de santier.

picture-032Sala mare are 301 locuri si sala mica, multimedia, are 50 de locuri. La etaj sunt doua camere destinate cazarii artistilor ce vor poposi peste noapte la Moinesti.

picture-001La 12.30, ora inaugararii sala a devenit neincapatoare, voluntarii facand fata cu greu multimii.

picture-030picture-031

Anunțuri

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s