Participă şi tu la Campionatul de Bine !

cover-600x222Pentru a reuşi, avem nevoie de ajutor unii de la alţii !

Copiii pleacă în lume să-şi caute un viitor mai bun, lăsându-şi părinţii singuri şi bolnavi acasă. Aceştia înţeleg situaţia şi cu sufletul zdobit de dor, mângâie ecranele monitoarelor, în timp ce-şi văd pruncii pe skype. E sărbătoare mare când se reuneşte familia, dar oare mai apucă ei să mai prindă o nouă întâlnire ?

Bolile necruţătoare nu-i lasă, ba mai rămân şi singuri atunci când partenerul de-o viaţă pleacă spre ceruri, parcă grăbindu-se spre o viaţă nouă.

Întâlnim astfel de situaţii la tot pasul, sunt rare familiile în care copii pot şi vor să-i ia pe părinţi cu ei şi atunci hotărăsc de comun acord să-i trimită la un cămin.

Înainte ţi se făcea părul măciucă numai pronunânţând acest cuvânt, erai blamat de toată lumea şi arătat cu degetul, ce mai, erai o ruşine pentru societate !

Lucrurile au început să se schimbe şi acum bătrânii optează pentru acestă soluţie, mai ales când căminul este un loc plăcut în care să te simţi aproape ca acasă. Să ai în permanenţă hrană, medicamente, o asistentă medicală care să aibă grijă de tine şi compania altor bătrâni cu care să-ţi petreci timpul, e ceva !  Nu-i ca în sânul familiei, dar e mai bine decât singur. Copiii stau şi ei liniştiţi, ştiindu-şi părinţii sub supraveghere şi viaţa curge înainte.

Bursa Binelui este singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru o cauză. Toate plățile sunt 100% securizate și intră sub incidența legilor transferurilor bancare, platforma stimulând astfel plățile electronice cu cardul. Bursa Binelui este dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

Campionatul de Bine, care se desfășoară în perioada 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017, este o competiție pentru atragerea de donații adresată ONG-urilor din România, găzduită, organizată și implementată de Bursa Binelui. Premiile constau în dublarea sumelor atrase din donații de către organizațiile participante în Campionat, în limita a 5000 de euro, fiind recompensate primele trei proiecte care reușesc să adune cele mai multe donații individuale x numar de donatori unici.

Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui încurajează organizațiile neguvernamentale să stabilească o relaţie constantă, pe termen lung, cu publicul larg, donaţiile individuale reprezentând în acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potenţial de creştere în România.

Recent au fost aleși finaliștii Campionatului de Bine, în număr total de 42 de proiecte. Fiecare finalist luptă acum pentru a strânge donații și a se situa până pe 15 februarie 2017, inclusiv, pe una dintre primele 3 poziții.

În lista proiectelor am descoperit, pe locul III, pe cel numit „Nod pentru Comunitate”. Nodul va fi locul în care tinerii din Moineşti şi din împrejurimi îşi vor putea decide şi influenţa propriul viitor.
Acest loc va fi la mansarda caminului social de batrani, în care O.N.G. „Asociatia Sfintii Voievozi” (ASV) are grijă în momentul de faţă de 60 de bătrâni cu tot atâtea poveşti de viaţă.

Scopul proiectului: Transformarea vieţilor a 200 de oameni dintr-o zonă slab dezvoltată, oferindu-le sprijin timp de 2 ani în rezolvarea propriilor nevoi şi pregatindu-i să fie exemple pentru cei apropiaţi şi pentru întreaga comunitate.
Finalizarea amenajării unui spaţiu de întâlnire şi de lucru cu şi pentru oamenii din comunitate.

Puteţi dona orice sumă aici, până pe 15 februarie 2017, dacă credeţi în schimbarea pe care un grup de oameni pasionaţi o poate aduce comunităţii.

Sprijină o mentalitate, sprijină o comunitate sănătoasă!

Căminul se află în Moineşti, cartierul Lucăceşti sat, pe str.Crângului, nr. 49 şi pentru a ajuta, luaţi legătura cu domnul Alexandru Agatinei, la telefon 0722921910 .

Eu am donat !  Doneaza si tu !

plata-nodplata-nod1Felicitări comunităţii Asociatia Sfintii Voievozi !

9026-dbbgtbimg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s