Atelierul Digital la Moineşti

Dacă stai măcar cinci minute pe zi pe Facebook, este imposibil să nu-ţi treacă prin faţa ochilor cel puţin o imagine ca cea de mai jos.

atelierul-digitalCiteşti şi nu-ţi vine să crezi că cei de la Google au timp şi pentru tine, ba mai mult se oferă să-ţi pună la dispoziţie gratuit 23 de module de curs despre cum să devii specialist în marketingul online, iar la final ţi se eliberează o diplomă (în format PDF) recunoscută de Google şi IAB Europe.

Atelierul Digital se adresează studenţilor, angajaţilor sau proprietarilor de afaceri care fac primii paşi în online, care vor să-şi crească aptitudinile digitale sau să-şi înceapă cariera cu o certificare Google.

Cu toate că am trecut de mult timp de vremea studenţiei şi nici nu am o afacere pe care s-o promovez, am urmat acest curs pentru că am simţit că-mi poate oferi informaţii noi despre cum să-mi cresc numărul de vizitatori pe blog.

A meritat să-l parcurg, mai ales că   certificat-googlemodulele sunt şi în format video. După fiecare capitol parcurs eşti îndemnat să faci exerciţii practice şi primeşti câte o lucrare de evaluare. La final, dai o testare din toată materia şi obţii diploma. Simplu, nu ?  🙂

Toate aceste module le parcurgi în ritmul propriu, nu te obligă nimeni să intri la curs dacă nu ai chef. 😉

Ce înveţi la Atelierul Digital ?

-Care sunt avantajele şi oportunităţile mediului on-line.
-Cum funcţionează un site şi care sunt igredientele lui esenţiale.
-Recomandări şi contraindicaţii pentru designul unui site.
-Despre e-mail marketing.
-Despre SEO şi SEM.
-Organizarea şi optimizarea site-ului.
-Cum să-ţi construieşti anunţurile pentru a fi găsite de motoarele de căutare.
-Analize statistice online.
-Promovarea locală.
-Publicitatea pe reţelele de socializare, pe dispozitivele mobile, pe alte site-uri.
-Ascensiunea videoclipurilor online.
-Cum să vinzi online.

Vă las pe fiecare dintre voi să descoperiţi Atelierul Digital, pentru că merită !

picture-001Surpriza deosebit de plăcută a fost să aflu că cei de la „Atelierul Digital” vin şi la Moineşti. Nu mi-a venit să cred că printre oraşele în care se desfăşoară prezentările se află şi al nostru, graţie colectivului de la ASV (Asociaţia „Sfinţii Voievozi”).  Astfel, sâmbătă 18 februarie 2017, tinerii moineşteni au avut parte de un eveniment deosebit de important pentru viitorul lor.

Am privit prezentarea prin ochii unei persoane mature şi am regretat că nu am cu 20-25 de ani mai puţin. S-au dat nişte sfaturi de viaţă extraordinare şi cred că aşa ar trebui să fie orele la şcoală pentru a avea o generaţie de învingători.

Timp de peste trei ore, cursul offline organizat de Fundaţia Leaders împreună cu trainerii certificaţi Google te ajută să descoperi o altă lume, una în care totul pare posibil.

picture-002L-am cunoscut pe Adrian Enache,  Managing Director & Co-founder, The Masterplan Agency, Group Head of e-Commerce and Media Infinit Solutions, Speaker la conferințe internaționale/locale.

picture-003Foto: Adrian Enache şi Alexandru Agatinei (cu tricou negru)

Adrian a prezentat pe scurt ceea ce tinerii vor găsi în cursurile din Atelierul Digital însă cel mai important lucru pe care l-a făcut a fost să le atragă atenţia celor prezenţi că educaţia trebuie să fie pe primul plan pentru a reuşi în viaţă. S-a pus accentul pe faptul că fiecare trebuie să aibă un ţel şi să facă tot posibilul pentru a-l atinge. Timpul e foarte preţios şi nu trebuie irosit jucându-te pe computer sau privind filme şi emisiuni de o calitate îndoielnică. Timpul ar trebui folosit pentru a învăţa, sunt sute de platforme online unde se gasesc tot felul de cursuri gratuite din toate domeniile de activitate.

La final, Adrian a răspuns curiozităţilor celor din sală cu o deschidere şi o sinceritate care m-au cucerit.

Sper din tot sufletul ca vorbele trainerului să fi lăsat urme în conştiinţa  tinerilor moineşteni şi să lucreze acolo pentru binele lor.

picture-005

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s