Cu ce bani se duc superbloggerii la Mamaia ?

După cum se ştie, în perioada 5-7 mai, superbloggerii se vor întâlni la Mamaia. Cei care stau pe-aproape n-au niciun stres, însă cei din ţară se gândesc deja la bugetul alocat. De unde atâţia bani, mai ales că sărbătorile pascale si minivacanţa de 1 mai absorb cam toate finanţele disponibile ?

Superbloggerii sunt inteligenţi şi creativi, ei au auzit de Telecredit.ro, locul de unde  poţi obţine uşor şi rapid un credit până la salariu, fără garanţii şi cu dobândă zero. Cum 500 lei este o sumă rezonabilă, cu care poţi să-ţi plăteşti transportul din orice colţ al ţării până la Mamaia şi retur, superbloggerii şi-au pregătit o copie după fişa fiscală din care să rezulte venitul pe anul precedent, ultimul extras de cont de la banca unde au cardul  şi o copie după cartea de identitate. Acestea sunt singurele acte de care au nevoie pentru a obţine primul împrumut urgent. Data viitoare, nu le mai trebuie nimic, pentru că Telecredit.ro deţine deja aceste informaţii.

Superbloggerii iubesc internetul şi evident faptul că pot obţine un credit rapid online. Pentru ei, a-şi face un cont pe platforma Telecredit.ro şi a încărca trei documente  e o banalitate.

Platforma Telecredit.ro e foarte simplu de utilizat. Selectezi valoarea împrumutului (care nu poate fi mai mare de 2000 lei) şi perioada de imprumut (între 10 şi 30 de zile) şi bingo !  Pe ecran poţi vedea imediat dobânda pe zi, data scadenţei şi suma totală de rambursat.  Ai 100% transparenţă, nimic ascuns, totul la vedere.

Telecredit.ro este portofelul de la buzunarul din spate, este o rezervă pe care o ai tot timpul la îndemână, este prietenul care-ţi împrumută fără să te întrebe de ce şi fără să te certe că ai rămas fără bani de la o lună la alta.

După ce vor face cererile de plată şi vor introduce acel minim de documente despre care v-am povestit, superbloggerii vor aştepta  procesarea datelor. Oamenii de la Telecredit.ro vor verifica actele şi dacă totul este ok, în aceeaşi zi cardul superbloggeresc  se va încărca cu suma cerută.

La Gala din toamnă, superbloggerii vor face să „cadă” site-ul Telecredit.ro, pentru un alt împrumut. Şi ce dacă dobânda este de 1,2% pe zi ? Bucuria reîntâlnirii noastre, nu are valoare materială. Banii vin şi se duc, însă evenimentele nu se mai repetă.  Chiar dacă unii superbloggeri mai au împrumuri şi pe la alte bănci sau sunt trecuţi în baza de date a rău-platnicilor, Telecredit.ro le mai oferă o şansă.

Dacă se întâmplă ceva neprevăzut şi la data scadenţei supeberbloggerii nu pot înapoia suma cerută, Telecredit.ro îi înţelege şi le face o refinanţare.

Foto:  Superbloggerii din toată ţara, la Berăria H

La fel ca superbloggerii pot proceda toţi cei ce-şi doresc să profite de o oportunitate, să-şi facă o bucurie lor sau celor dragi, să ajute un prieten, sau pur şi simplu să împrumute o sumă până la salariu. Telecredit.ro este prietenul celor ce doresc sume mici, pe care să le poată rambursa rapid !

Articol scris pentru Spring Superblog 2017,

Sponsor:

Anunțuri

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s