S-a încheiat şi cea de-a VII-a ediţie a Festivalului „Vis de stea”

„M.Y Music Art” Moineşti, este „vinovată” de realizarea unui eveniment muzical de excepţie: Festivalul naţional de muzică uşoară pentru tineret „Vis de stea”. Pe  03 iunie 2017, s-a tras cortina ediţiei a-VII-a . Din juriu au făcut parte nume importante ale lumii muzicale româneşti: Luminiţa Anghel, Mihai Alexandru, Bogdan Dragomir, Marcel Iorga şi Claudiu Bulete. Recitalurile Luminiţei Anghel şi Elenei Ionescu (ex Mandinga) au  bucurat toată suflarea prezentă, indiferent de vârstă. Frumoasa Irina Pashalov, e sufletul acestei manifestări şi ţin s-o felicit pentru tot ceea ce face. Au participat copii frumoşi şi talentaţi între 5 şi 20 ani, din toate colţurile ţării.

Gala a debutat cu Sara, o fetiţă specială din Moineşti, cu o voce frumoasă şi puternică, care a interpretat o melodie despre mamă. A urmat recitalul Luminiţei Anghel, care a creat o atmosferă incendiară. A pus în mişcare palmele tuturor celor prezenţi, aşa cum puteţi vedea in film.

După premierea profesorilor care au pregătit tinerele talente, a urmat cea a copiilor, pe categorii de vârstă. Trofeul acestei ediţii a fost câştigat de Patricia Crişan din Oradea. O voce superbă şi o interpretare scenică demnă de o mare actriţă, au făcut din momentul Patriciei, un adevărat show.

După premiile acordate celor mai mici cântăcioşi, a urmat recitalul Elenei de la ex.Mandinga. Elena a fost înconjurată de micuţi, care au cântat şi au dansat pe scenă împreună cu artista.

Au urmat premiile celor de la 6 la 20 ani şi melodiile cântate de câştigătorii trofeelor, pentru fiecare categorie de vârstă.

Felicitări organizatorilor, profesorilor, părinţilori şi micilor vedete !  

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s