Sarata Băi -un loc unde te poţi relaxa şi trata în acelaşi timp

De curând am fost la Sarata Băi, un loc minunat situat la câţiva kilometri de Bacău (să tot fie vreo 7-9 km., depinde de unde măsori). Dacă eşti cu maşina personală, te laşi în grija GPS-ului, dacă nu, iei autobuzul de la Autogară (4 lei biletul). În timpul săptămânii sunt destule autobuze, mai greu e în week-end, când e un alt orar, aşa că e bine să ai la tine un numar de telefon de la o firma de taximetrie si vreo 25 de lei.

La piscină, intrarea e 12 lei pentru adulţi şi 6 lei pentru cei mici. Se fac abonamente, pentru cei ce vor să vină timp de două săptămâni, la  90 lei).  Internetul e gratuit. Peisajul e superb, totul este situat într-un cadru natural deosebit.

Apa e foarte sărată (am încercat s-o gust…nu se poate !) iar când ieşi din piscină poţi să aduni de pe tine sare pentru câteva zile 🙂  Nu intraţi în panică, sunt duşuri, WC-uri, cabine de schimb. Dacă vă apucă setea ori foamea, aveţi unde să serviţi câte ceva, la preţuri rezonabile.  Există un loc de cazare. Găseşti peste tot informaţii despre ceea ce trebuie să faci aici, dacă vrei să pleci mai sănătos decât ai venit.

    Am văzut si un cabinet medical, ceea ce înseamnă că se acordă şi consultaţii.

Una peste alta, oamenii se simţeau foarte bine aici, iar eu n-am făcut excepţie. Cu siguranţă voi mai repeta experienţa.

iulie 2017

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s