Îţi doreşti un sistem audio S2000Pro ?

Bine aţi venit !  Dacă aţi intrat aici, înseamnă că sunteţi interesat să achiziţionaţi un sistem audio performant, modern şi elegant, creat de specialişti în domeniu. Vă rog să luaţi loc în acestă cameră, unde leul nu este cel de pe ecran, aşa cum aţi fi fost tentat să credeţi ci sistemul audio S2000Pro. Imediat o să vă explic şi de ce !  Zâmbesc amabil.

Pornesc o muzică în surdină, în timp ce o colegă aduce două cafele aburinde, pentru a face conversaţia să alunece mai bine. Clientul începe să se simtă relaxat şi important, semnalele non-verbale afişate de acesta îmi transmit că ar trebui să-mi încep pledoaria.

Pe măsuţă am pus un sistem de boxe S2000Pro, pentru a putea fi studiate îndeaproape de potenţialul cumpărător.

Priviţi vă rog ce design, câtă eleganţă îi conferă finisajul dat de panourile laterale din lemn de mesteacăn de 18 mm.  Acest sistem audio se potriveşte oriunde, chiar şi în cel mai luxos loc cu putinţă.  Cine ar fi crezut că o firmă înfiinţată în anul 1996 şi axată doar pe piaţa din China, v-a creşte atât de mult, încât azi să lucreze cu  America, Europa, Orientul Mijlociu și cu regiunile Asia-Pacific ?  Oamenii ăştia de la EDIFIER au toate şansele să ajungă lideri recunoscuţi la nivel internațional în furnizarea de soluții audio premium și să ofere cea mai bună experiență audio posibilă.  Ei fac acum totul: designul de produs, mase plastice, producție PCB, asamblare, serigrafie etc.

Luaţi acestă telecomandă modernă, fără fir şi testaţi-o. Puteţi regla volumul, ori să comutaţi dintr-un mod în altul, ba chiar să manageriaţi în cel mai confortabil mod intrările. Omul ia telecomanda în mână, o priveşte vădit mulţumit de cum arată şi face câteva manevre cu volumul. Ascultă cum sună muzica din ce în ce mai tare şi pe măsură ce numărul decibelilor creşte, pare din ce în ce mai fericit. Mi-o înapoiază dând mulţumit din cap.

Acest sistem este conceput pentru înregistrare și mixare la domiciliu. Cu S2000Pro, EDIFIER intră în domeniul producției muzicale. Boxele au multiple conexiuni, incluzând intrări de tip optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth. Difuzoarele sistemului S2000Pro oferă, împreună, o putere de 130 watt, folosind un bass de 5.5” cu diafragmă din aluminiu și un set de înalte de ultimă tehnologie (planar magnetic), pentru o experiență acustică excelentă.

-Interesant !  EDIFIER a încorporat tehnologie de sunet de ultimă generație într-un design clasic. Cred că fiului meu o să-i placă. Ştiţi, are doar 17 ani şi e foarte talentat. Compune muzică pe calculator. Lucrează cu pasiune dedicându-şi aproape tot timpul liber acestui hobby. Mi-a spus că-şi doreşte calitate şi că  pentru asta trebuie multă muncă.

-Iată o mare asemănare între fiul dumneavoastră şi brandul EDIFIER, care este definit de trei concepte: pasiune pentru sunet, pasiune pentru design și pasiune pentru calitate.

-Mâine e ziua lui şi cred că acest sistem audio i-ar face mare plăcere.

-Aţi făcut alegerea potrivită. Sistemul are 4 presetări (EQ): vocal, monitor, clasic și dinamic, de care va fi foarte încântat. Se va putea bucura de spectacole, muzică electronică, clasică şi jocuri pe calculator.

Omul scoate din buzunar un telefon mobil, îl deschide şi-mi arată mândru două poze. El e Radu, sărbătoritul

…şi aşa arată masa lui de lucru.

Am observat că omul era năpădit de emoţii, ca orice părinte ce-şi iubeşte copilul, aşa că i-am împachetat sistemul audio S2000Pro, nu înainte de-al ruga să-i transmită puştiului „La mulţi ani” din partea mea şi a firmei Ediefier şi multe melodii frumoase. Să sperăm că, la fel ca Edifier, în câţiva ani, va reuşi să cucerească piaţa muzicală cu melodiile compuse de el.

Aş fi vrut să-i mai spun o mulţime de chestii tehnice, însă omul nu se pricepea foarte mult la astfel de amănunte.  Dacă ar fi venit cu Radu, altfel s-ar fi pus problema. Lui i-aş fi povestit mai multe despre crossover-ul digital DSP datorat ingineriei germane din sistemul de analiză precisă KLIPPEL, depre DAC-ul Burr-Brown și ADC ce dau semnalul audio digital de intrare de înaltă precizie de 24 biți-216 KHz., despre intrările XLR ce permit conectarea la mixer ori despre cele trei cipuri de amplificare ce produc cel mai bun sunet.

Când sunt pusă în situaţia de-a vinde un  sistem audio S2000Pro, mă bucur că pot să le ofer oamenilor calitate şi performanţă într-un design unic. Pentru unii e suficient să asculte sunetul, în timp ce alţii doresc să ştie cât mai multe detalii tehnice, însă cu toţii vor să fie ascultaţi şi să se simtă importanţi. Îmi doresc ca atunci când vor ieşi pe uşa magazinului, să simtă că au făcut cea mai bună alegere şi să se întoarcă la noi, ca la nişte prieteni buni şi vechi. 

Articol scris pentru proba 19 a concursului SuperBlog 2017

Sponsor:

 

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s