Publicat în Superblog 2017

Cum va fi Gala SuperBlog 2017 de la Hotel Royal din Poiana Braşov

Cei de la Hotel Royal din Poiana Braşov m-au provocat să-mi imaginez cum ar arăta un eveniment organizat la ei. Pentru că se apropie Gala SuperBlog 2017, m-am conectat la viitor şi iată ce mi s-a arătat.

Afară ninge liniştit, ca-n poveştile lui Andersen. Trenul opreşte cu un scârţâit prelung şi pasagerii se îngrămădesc să coboare. E miezul zilei şi sunt deja în gara Braşov, gata s-o pornesc spre locul de întâlnire cu blogărimea din toată ţara, când aud că mă strigă cineva. E Diana cea mică şi draguţă, a venit cu acelaşi tren şi acum se chinuie să care o geantă mai mare decât ea. După pupăturile şi îmbrăţişările de rigoare urcăm în taxiul ce urma să ne ducă la hotelul Royal, celebru pentru organizarea de evenimente în Braşov. Taximetristul a zâmbit cu subînţeles când am făcut comanda. Ne-a spus că tocmai ce a dus acolo un grup de olteni veseli. Măi să fie, iar ne-au luat-o oltenii înainte! Nu ştiu când am ajuns. Am vorbit non-stop. I-am împuiat capul omului cu discuţii despre probe, note, sponsori, premii, clasament, cred că abia a aşteptat să scape de noi. Nu ne-am lăsat prea mult timp pentru a cădea în admiraţie în faţa naturii care se pregătise de întâlnirea cu bloggerii ci am preferat să intrăm cât mai repede în hotel să ne revedem colegii şi prietenii. Deşi în timpul competiţiei ne mai dăm coate şi ne mai punem de-a curmezişul, când ne întâlnim, dăm uitării totul. Ne simţim bine împreună şi numărăm secundele până la următorul concurs, deşi ne jurăm pe ce-avem mai sfânt că-i ultima dată când mai scriem. Şi uite aşa, au trecut 15 ediţii. 😉

La recepţie, lume multă şi veselă venită din toate colţurile ţării,  care se pupa şi se îmbrăţişa de mama focului. Am intrat  în grup şi pupăturile şi îmbrăţişările s-au reluat. Am ţinut-o aşa vreo două ore, timp în care personalul amabil al hotelului ne-a repartizat camerele. Şi am mai fi stat dacă n-ar fi trebuit să fim prezenţi cu toţii la ora 18 în salonul de evenimente din Poiana Braşov al hotelului Royal, puşi la patru ace, pentru marea Gală.

Peste tot, curăţenie desăvârşită şi o căldură de ţi se înmuiau oasele. Gazdele s-au gândit să ne pună la dispoziţie gratuit câteva pliculeţe de ceai şi ness, care ne-au prins foarte bine în procesul de reîmprospătare.

După ce ne-am pus rochiile de ocazie, iar băieţii şi-au luat fracurile şi papioanele, am coborât în salonul de evenimente,  transformat într-un fel de teatru cu o capacitate de 150 de locuri. Organizatorii SuperBlog-ului, adică Claudia şi Albert, probau videoproiectorul, laptopul şi sonorizarea, puse la dispoziţie de cei de la Hotel Royal, dar tot s-au oprit pentru câteva clipe să ne salute şi să ne bucurăm de revedere. Ecranul de proiecţie aştepta cu nerăbdare să ne prezinte primele imagini, iar flipchart-ul stătea cuminte într-un colţ, doar-doar l-o băga şi pe el cineva în seamă.

Pe la ora 17.50 sala era deja plină ochi de oameni emoţionaţi, deşi unii n-ar recunoaşte asta, să-i tai cu cuţitul.

Şi a început evenimentul pentru care ne-am adunat cu toţii în centrul ţării.  S-au prezentat sponsorii şi astfel am avut ocazia să le mulţumim pentru premii, iar gazdei noastre pentru condiţiile oferite. Au urmat partenerii media,  bloggerii parteneri,  apoi, unul câte unul am ieşit la „tablă” şi am scos ce ne-a venit pe gură, ruşinându-ne mai apoi de ce-am debitat sub imperiul emoţiilor.

Gala a durat în jur de două ore, după care a urmat celebra poză de grup, tortul şi sunetul cristalin al cupelor de şampanie care a dat startul distracţiei mult aşteptate.

S-au făcut zeci de fotografii şi filmulete care s-au şi trimis imediat pe facebook, să se bucure şi cei care  n-au putut veni.

Seara s-a prelungit până-n zori, la un vin fiert cu scorţişoară, în jurul unui foc de tabără cum nu s-a mai văzut.

Acum, ce să vă zic, vom vedea pe 16 decembrie dacă am avut dreptate, eu doar aşa îmi închipui că va fi. Dacă n-am nimerit-o, nu-i vina mea ci a sponsorului care mi-a cerut să-mi imaginez cum va fi când va fi.

O să apară şi articolul de pe 17-18 decembrie care nu va mai fi scris din imaginaţie, ci va descrie lucrurile exact aşa cum se vor petrece ele în realitate. Până atunci, să scriem şi să ne numărăm printre finalişti, zic !

Articol scris pentru proba 21 a competiţiei SuperBlog 2017

Sponsor:

4 gânduri despre „Cum va fi Gala SuperBlog 2017 de la Hotel Royal din Poiana Braşov

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s