Publicat în Diverse

Impresii de la Gala

Pe 16 decembrie 2017,  a avut loc Gala SuperBlog. De vreo cinci ani mă străduiesc să fiu finalistă şi să vin la Gală, căci simt  că fac parte din marea familie a bloggerilor. De această dată, gazda noastră a fost Hotelul Royal din Poiana Braşov, care ne-a primit cu multă căldură şi entuziasm.

Am pornit din Moineşti pe la ora 9, cu ochii pe #Gala SuperBlog 2017, să văz cu cine mă voi revedea. După patru ore eram în Braşov, autobuzul 4, cel care duce în „Livada Poştei”. Pentru că mai aveam destul timp, am decis să vizităm „Târgul de Crăciun” din centrul oraşului. Aici, spre bucuria mea, am găsit şorici proaspăt şi puţin sărat, exact cum îi mai bun, aşa că n-am mai stat pe gânduri şi am sărit pe el, chiar acolo, în văzul lumii. Am admirat bradul din Piaţa Sfatului şi după ce am făcut câteva fotografii, am alergat după maşina 20, care duce în Poiana Braşov. A plecat sub ochii noştrii…deh, şoriciul a fost de vină !  Taxiul ni s-a părut cam mult (50 lei), aşa că am mai aşteptat o jumătate de oră, economisind astfel 45 lei. La ora 15,30 eram deja pe lângă hotel, câutând intrarea.  Noroc cu Diana David alias Rudia, care ne-a ghidat prin telefon. Am ales varianta scurtă, urcând nişte scări abrupte care ne-au demonstrat lipsa de exerciţiu fizic.

Am fost întâmpinaţi de un domn foarte drăguţ şi amabil, despre care am aflat mai târziu că era chiar directorul de marketing al hotelului.  La Recepţie, am întâlnit o frumoasă domnişoară din Comăneşti, care s-a bucurat să ne cunoască.

Am primit camera 301, la mansardă, de unde priveliştea e superbă. Nu mi-a rămas timp prea mult, aşa că m-am schimbat şi am coborât la locul de desfăşurare al Galei. Bucuria revederii cu bloggerii nu poate fi redată în cuvinte, trebuie s-o simţi şi s-o trăieşti ca să înţelegi energia şi căldura sufletească care se degajă acolo.

Claudia si Albert, aceşti oameni inimoşi care ţin de 15 ediţii acest concurs minunat de creativitate, răbdându-ne cu stoicism hachiţele noastre şi poate şi pe cele ale sponsorilor,  erau deja la datorie.

M-am bucurat să-i revăd pe toţi cei pe care îi  cunoşteam deja din ediţiile precedente, dar şi pe noii sosiţi. Pupături, poze, îmbrăţişări, impresii, toate stropite cu apa de „La Fântănă”, cafeaua Kafune şi vinul fiert oferit din partea casei. Mulţumim !

A urmat Gala, pe care o puteţi vedea în filmul de mai jos. Eu intru pe la 1:21:44 până la 1:57 (pentru cine doreşte să afle ce-am zis acolo).

După Gală, au urmat pozele de grup şi cele pe grupuri şi grupuleţe, apoi ne-am pierdut în conversaţii, fiecare cu cine a dorit. Am comandat şi ceva de mâncare, apoi a apărut mult aşteptatul tort. În final, s-a pus muzică şi cine a  dorit a dansat până dimineaţă.

O durere de picior m-a trimis în cameră mai repede decât mi-aş fi dorit. După un somn odihnitor, a urmat supriza uriaşă pe care ne-a făcut-o natura. Dimineaţă, totul era alb. Părea altă staţiune decât cea în care venisem cu o seară înainte. După micul dejun,  la care am probat nişte cârnaţi de casă absolut delicioşi, am făcut o plimbare prin staţiune. Am vizitat bisericuţa şi am făcut câteva fotografii, totul pe repede înainte. Diana David şi soţul ei, ne-au adus până acasă (mulţumesc şi pe această cale), asa că, spre ruşinea mea, n-am mai avut timp să-mi iau rămas bun de la gazde, organizatori şi bloggerii rămaşi, aşa cum se cuvenea.  (Vă rugăm să ne scuzaţi)

În Braşov, am trecut pe la magazinul „Farmec”, transformând voucher-ul în cadouri pentru cei dragi.

Dacă vă întrebaţi de ce abia acum am scris acest articol, să ştiţi că vinovat e timpul, pe el să-l certaţi.

Mai e puţin şi…Spring !  🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s