De la 1 ianuarie 2018, la Centrul Cultural „Lira” din Moinesti se pot viziona cele mai noi filme

Va mai amintiti cand ati vazut ultima data un film la „23 August” (cum i se zicea pe vremuri Centrului Cultural „Lira”)  sau la  cinematograful din Lucacesti ?

Eu n-am mai vizionat un film la sala (in Moinesti)  de prin anul 1988. Atunci ma duceam in draci la „Liceenii”. Ieseam de la o serie si imediat intram la urmatoarea. Eram tunsa ca Oana Sirbu si evident, suspinam dupa Banica Jr.  🙂   Ehh, de-ale tineretii.  Apoi m-am dus la filme pe la cinematografele din Iasi, iar de curand,  cand aveam pofta de-un film,  dadeam o fuga la Bacau ori la Piatra Neamt,  la Cinema Citty.

De anu’ asta…gata cu plimbarile !  Avem cele mai noi filme aici, la noi acasa. Centrul Cultural Lira are conditii excelente pentru a le difuza atat in format 2D, cat si 3D.

Duminica trecuta am fost deja la primul film. Pretul biletelor este de 15 lei (pentru adulti) si 10 lei, pentru cei sub 18 ani. In sala, cald si bine. Sunetul excelent. Scaunele confortabile, cu loc prevazut pentru  sticla de apa sau suc, ca in cele mai moderne cinematografe.  Au fost cam 30 de spectatori, cu o medie de varsta destul de ridicata (vinovat sa fi fost filmul ?). In spatele meu, doi tineri ce-si cautau de zor carnetele de elev pentru a primi reducere,  au rontait covrigei o buna bucata de vreme.  Asta e ! Floricele si sucuri nu sunt inca la intrare.   🙂  Nu m-a deranjat rontaitul lor,  dimpotriva. M-a deranjat insa, ca atunci cand au plecat, nu au luat cu ei resturile (pet-ul si punga goala), iar asta tine de bunul simt. Daca dorim sa ne bucuram cat mai mult de sala frumoasa pe care o avem, ar trebui s-o si pastram.

Saptamana asta, ruleaza doua filme, puteti sa vedeti programul pe contul de facebook al Centrului Cultural Lira, sau direct la sursa.

Vizionare placuta !

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s