M-am săturat să vorbesc cu roboţii !

În ultima vreme, dacă ai şi tu nevoie de-o informaţie şi suni (ca tot omul) la un număr de telefon de pe site-ul companiei, te trezeşti că îţi răspunde robotul.

Fie că vorbim despre firmele de telefonie, apă, gaze, electricitate, servicii medicale ori chiar instituţii ale statului (Casa de Sănătate, de Pensii etc.) la capătul celălalt al firului te aşteaptă un robot care începe a te plimba prin zeci de meniuri cu scopul clar de a te determina să te laşi păgubaş. Dacă totuşi te încăpăţânezi să insişti, s-ar putea să ai noroc să auzi şi o voce umană, după ore de aşteptare, în care asculţi toate reclamele şi melodiile pe care ţi le pun la dispoziţie cei din centrală. Când, în sfârşit ţi se răspunde cu „Bună ziua, numele meu este cutărică. Cu ce vă pot fi folos ?”  aproape că nu ştii cum să reacţionezi. Te întrebi în gând dacă e adevărat, dacă a vorbit cu tine ori ba. Uiţi de vorbele de dulce pe care ţi-ai propus să le dai în eter şi spui repede ce te arde. Afli că pentru problema ta, trebuia să tastezi interior  x şi 0 şi o iei de capăt, dacă mai ai ceva nervi întregi.

Eu m-am săturat să tot vorbesc cu roboţii. La urma urmei, tot se ajunge la o persoană, aşa că, de ce nu s-ar ajunge din prima. Operatorul să te asculte şi să decidă cine e în măsură să te ajute.

Culmea tupeului, este următoarea: după ce ai închis telefonul, eşti sunat de un operator de sondaje care te întreabă cât de mulţumit ai fost de colaborarea cu firma X. Păi, cât de mulţumit ai putea să fii de cineva care îşi bate joc de timpul şi nervii tăi ?

M-am gândit să-mi cumpăr şi eu un robot. Unul mic, care să răspundă în locul meu atunci când nu-mi voi mai achita facturile. Să vorbească roboţii între ei ! S-or înţelege ei cumva !

 

Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s