Pregătește-te de primăvară cu aceste 3 sfaturi INCREDIBILE!

Mult așteptata primăvară este atât de aproape, încât pregătirile pentru a o întâmpina cum se cuvine trebuie grăbite! Odată cu sosirea lunii Mărțișorului, natura și oamenii încep să se dezmorțească și să își reînvie apetitul pentru viața activă, pentru schimbări benefice ale stilului și pentru a-și face noi și promițătoare planuri.

design interior

Întrucât acum este momentul să profiți de atmosfera vioaie pe care o aduce Martie, propune-ți să faci schimbările pe care ți le dorești de mult timp, dar pe care iarna geroasă nu le-a îngăduit. Începe prin a ieși mai mult din casă, recăpătându-ți, astfel, strălucirea și bucură-te de vremea care se anunță din ce în ce mai frumoasă. Adevărata primăvară este doar la câteva zile distanță, așa că mai ai doar puțin timp să te pregătești.

Afă din acest articol care sunt cele mai bune sfaturi pentru a întâmpina primăvara cum trebuie:

  • Un nou anotimp, o nouă ocazie să îți redecorezi locuința sau chiar să-ți achiziționezi unul dintre apartamente cu 2 camere in bragadiru la cele mai ispititoare prețuri. Pentru decorațiunile interioare, orientează-te către modele noi, fresh de mobilă, covoare sau perdele în culori deschise, de primăvară. În 2018, specialiștii recomandă nuanțele pale, în special cele de violet, culoarea anului. Plantele de apartament sunt, de asemenea, o opțiune ideală pentru a reîmprospăta aerul casei tale. Orice ornamente alegi, încearcă să nu mai acoperi ferestrele, ci să lași de acum cât mai multă lumină naturală să pătrundă în camere.camasa primavara

  • Cu iarna pe sfârșite, ai nevoie de spațiu de depozitare a hainelor groase. Pe măsură ce renunți la ghete și geci, împachetează-le organizat și fă loc pentru garderoba de primăvară. Dacă ești în căutarea unui stil vestimentar nou, pe Hermosa te asteapta camasi de dama special create pentru acest sezon. Nu rata ofertele din magazine la încăltări ușoare, din ce în ce mai viu colorate pentru a compune ținute inedite și vesele. Primăvara este anotimpul prospețimii, iar vestimentația ta trebuie să exprime acest lucru.

cover primavara

  • Schimbările de look sunt binevenite în această perioadă, ce nu poate fi mai potrivită pentru a-ți tunde sau a-ți vopsi părul diferit, pentru a-ți înnoi culoarea unghiilor și chiar pentru câteva vizite la dentist. Acesta îți poate oferi zâmbetul perfect la care visezi de mult timp și care îți va stimula buna dispoziție. Nu ezita să faci acum lucrurile la care ai visat de mult, dacă acestea te vor face să te simți mai bine în această primăvară.

    Reînnoiește-te cu totul la început de sezon cald și bucură-te de momentele de răsfăț pe care le poți avea acasă sau la saloanele de înfrumusețare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s