Zugravul cu mâini de aur din Moineşti

Acesta nu e un advertorial, asa cum v-aţi obişniut să găsiţi pe blogul meu. Pur şi simplu am descoperit că la noi în oraş există un zugrav foarte talentat, pasionat de munca lui şi extrem de corect, despre care vreau să ştiţi si voi.

Atunci când te apuci de curăţenie generală, zugravul este prima persoană pe care o cauţi disperat. Şi evident, vrei unul serios, care sa te ţină cât mai puţin în starea de şantier  (nimănui nu-i place să-şi vadă casa vraişte prea mult timp) şi care să-ţi facă o lucrare de calitate. Suni la prieteni, cunoştinţe, apelezi la vecini si uite aşa aflii o mulţime de poveşti cu aşa-zişi meşteri mari, calfe şi zidari,  care nu numai că fac treabă de mântuiala într-un timp foarte lung, dar cer şi preţuri exorbitante, ori nu mai sunt de găsit după ce şi-au luat avansul.

Eu le mulţumesc celor ce mi l-au recomandat pe domnul Radu George,  un adevărat profesionist în ale zugrăvitului. Dumnealui nu este un simplu zidar, este un artist ce lasă în urma sa pereţi netezi şi drepţi, aşa cum nu-ţi imaginai vreodată ca ar putea fi,  faianţă şi gresie puse impecabil cu ajutorul laserului, pereţi din rigips şi multe alte minunăţii pe care ţi le-ai putea dori. Lucrează doar cu materiale de calitate superiooară, este perfecţionist şi atent la cele mai mici detalii.

Văzând ce iese din mâinile de aur ale acestui Om, am realizat ce diferenţă uriaşă este între o lucrare făcută de un amator şi una făcută de un profesionist. De foarte multe ori, am economisit bani zugrăvind singură,  dar credeţi-mă, rezultatele sunt incomparabile !

Domnul Radu George m-a impresionat nu numai prin măiestrie ci şi prin felul curat în care lucrează, prin punctualitate, corectitudine si cinste. E un om de cuvânt, foarte harnic, gata oricând sa-ţi îndeplinească toate dorinţele în materie de construcţii şi amenajări.  Este „Mesterul Manole” al zilelor noastre.

Ce ştie să facă ? 

-pune faianţă şi gresie

-lucrează faţade de exterior

-placări cu polistiren

-montaj uşi şi ferestre

-şape, glet, rigips

-orice fel de lucrari de finisaj interior

-instalatii electrice si multe altele.

Dacă aveţi nevoie de dumnealui, nu ezitaţi să-l contactaţi la numarul de telefon : 0753-410929

Eu am fost foarte încântată de cum mi s-a transformat apartamentul şi vi-l recomand cu multa caldură.

Vă mulţumesc mult domnule Radu George !

 

 

 

 

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s