Magazinul cu boxe

Vă place muzica ? Ce întrebare ! Oare există vreun om căruia să nu-i placă !? Muzica m-a ajutat să trec peste momente dificile şi în egală măsură m-a însoţit când mi-a fost bine. Cu ajutorul muzicii am trecut mai uşor prin viaţă. Creierul  a dezvoltat conexiuni legate de diverse melodii. E suficient să ascult primele note dintr-o piesă şi deja îmi vin în minte întâmplări care s-au petrecut odinioară, la ascultatea melodiei. Poate de aia uneori refuz să mai ascult un anume interpret sau un anume gen şi zâmbesc la auzirea unor sunete ce-mi produc amintiri frumoase. Ascult cu plăcere şi cu bucurie muzica anilor trecuţi, acele melodii pe care mi le puneam pe repeat în anii de facultate.

Calitatea muzicii este dată de aparatul care emite, dar şi de boxele din dotare. Recunosc, nu mă pricep să aleg o boxă după caracteristicile ei tehnice, ci doar după locul unde îmi doresc s-o aşez, eventual după culoare. Pentru asta există însă specialiştii în domeniu. Îi găsiţi la AVmall, agregator popular de produse, oferte și servicii din domeniul Hi-Fi si High-End. Pe site-ul lor, găsiţi  cele mai multe repere din industrie, oferind produse și servicii cu cel mai bun raport preț-calitate.

Italienii de la Indiana Lines au reuşit să sa producă nişte boxe foarte accesibile care arată şi sună impecabil. Ei au propus serii complete şi fără cusur, de la cele mai ieftine şi pâna la gama de top. De la boxele de raft, care costă mai puţin decât un weekend petrecut în oraş, la seriile de top pentru care efortul financiar creşte puţin, dar pe deplin justificat, Indiana Line este, făra discuţie, una dintre cele mai bune soluţii ieftine de pe piaţa româneasca (dacă nu chiar cea mai bună la raportul calitate / preţ), fie că vorbim de boxe de raft sau de podea, de soluţii stereo sau multicanal, subwoofere sau chiar de boxe tehnice, incastrabile în perete sau tavan, playere sau amplificatoare integrate.

Boxa (din imagine) se numeşte Indiana Line Nota 250 X şi oferă performanțele necesare pentru a satisface calitatea sunetului, nivelul dinamic și puterea de manipulare cerute de tehnicile cele mai avansate de înregistrare, pentru a recrea emoțiile angajatoare ale unui concert live precum și efectele sonore a unui film de acțiune. Boxa de raft cu difuzor de mid-woofer de 135mm, cu con armat de Polipropilena si tweeter de 26mm silk dome, magnet neodymium si ventilator radial este creată special să redea frecvenţele joase, medii şi înalte cu o dinamică desăvârşită într-o cameră de audiţie.
Bass reflexul o ajută să creeze o presiune acustică foarte buna atât în suprafete mici cât şi medii.

Mi-aş cumpăra-o pentru a o ataşa televizorului meu mai puţin performant, în timpul filmelor. Aş obţine efectul dorit de regizor. Aş putea să ascult şi programul meu de muzică favorit mult mai bine.

La fel de bine, aş putea să-mi achiziţionez ceva creat de cei de la compania franceză Davis Acousticspentru sistemul Home Cinema. E vorba despre pachetul de boxe Davis Acoustics Eva .

EVA nu este doar o boxa de raft cu un singur capacitor folosit ca crossover, aceasta este o boxa speciala in care este inglobata o intreaga tehnologie. Eva este usor de condus si poate fi integrata intr-un sistem stereo de living cat si de dormitor. Dimensiuniile reduse o fac sa se asorteze in spatii mici si medii fara probleme.

Nu mă pot hotârâ. O să merg la Showroomul AVmall,  unul dintre puținele spații de prezentare cu adevărat profesionale din domeniul audio-video din România și unul dintre cele mai bine dotate. Portofoliul impresionant și personalul profesionist și experimentat fac din AVmall locul potrivit pentru alegerea oricărui produs te interesează din zona audio-video și a tratamentelor acustice. Abia acolo mă voi decide.

Voi aveţi nevoie de o boxă sau orice altceva din domeniul audio-video şi nu ştiţi la cine să apelaţi  ?  Încercaţi la AVmall !

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s