Ajutati un copil sa traiasca !

Cancerul e unul dintre cele mai cumplite diagnostice pe care ti le poate pune un medic. Boala asta blestemata a ajuns sa fie atat de frecventa incat oricare dintre noi a avut in familia sa cel putin un caz, ori daca n-a avut, a auzit in cercul lui de cunostinte despre cineva care sufera de o forma sau alta a bolii. 

Indiferent ce varsta ai avea, simpla rostire a acestui cuvant te infioara. Aceasta boala iti schimba toate prioritatile. Absolut toate visele si planurile de viitor se spulbera si tot ce-ti mai ramane de facut este lupta pentru supravietuire. Uneori poate sa mai dureze cateva zile, cateva luni, un an, trei, cinci sau te poti vindeca (in cazul cel mai fericit). Numai Dumnezeu stie ! 

Cristina  Romanescu are numai 7 ani, nici n-a apucat sa cunoasca viata si din 31 ianuarie 2018 a aflat ce inseamna suferinta, ce inseamna sa schimbi patul de-acasa cu cel din spitalul de oncologie. 

Cristina are cancer de ficat, gradul 4 ( Hepatoblastom) cu metastaze pulmonare. A urmat 11 sedinte de chimioterapie la Iasi, si acum trebuie sa faca urgent operatie de extirpare a tumorii (care costa 50000 Euro) in Turcia.

Parintii Cristinei au nevoie de ajutor. Sunt disperati, asa cum orice parinte ar fi, daca si-ar vedea copilul chinuindu-se sa traiasca.

Haideti sa-i ajutam ! Eu, am facut-o deja !  

„Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; campania de susținere a Cristinei este organizată de către Asociația Salvează o Inimă, cu sprijinul magazinului online DAVIDAC.”

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 15 Noiembrie 2018-14 Decembrie 2018. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s