Publicat în Activitati culturale, Diverse

Dragoş Pătraru la Bacău

Sâmbătă, 16 februarie 2019, Federaţia Tinerilor din Bacău împreună cu Central Plaza Medical Mall, US şi Starea Naţiei, l-au avut ca oaspete pe Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Naţiei, care se difuzează de luni până vineri, ora 22.30 la Prima TV.

Sala a devenit neîncăpătoare pentru mulţimea fanilor, iar evenimentul, deşi trebuia să se desfăşoare între orele 16-18, s-a prelungit până la ora 21, spre bucuria tuturor.

A fost o discuţie liberă, ca între prieteni. Dragoş Pătraru a răspuns întrebărilor puse de fani, a făcut fotografii cu ei şi a dat autografe. Din păcate, eu fiind din Moinesti, a trebuit să plec mai repede şi am ratat ce s-a întâmplat între 19,30 şi 21. Mi-aş fi dorit să ştiu cum îşi alege Răzvan Anghelescu oamenii de la Vax Populi şi cum reuşeşte să facă emisiunea atât de actuală, pentru că, aşa cum ştiţi, sunt luate în colimator fapte care se petrec chiar în ziua emisiei.

Tinerii au avut foarte multe de învăţat. Despre negociere, performanţă, aroganţă, importanţa tehnologiei în reuşita unei afaceri, dar şi despre gestionarea timpului.  Am aflat lucruri din culisele emisiunii Starea Naţiei, dar şi din culisele televiziunilor pe care jurnalistul Dragoş Pătraru le-a frecventat. Am aflat şi multe chestiuni din viaţa personală a lui Dragoş, despre faptele bune pe care le face şi despre cât şi cum munceşte pentru a fi în punctul pe care-l ştim cu toţii.

Eu am plecat de la această întâlnire cu câteva titluri de cărţi pe care să le pun pe lista „de citit” şi cu o toleranţă mai mare faţă de unele televiziuni şi ziarişti. Am înţeles că nu e bine să te „îndrăgosteşti” de niciun om politic şi că un jurnalist bun trebuie să fie imparţial.  Dragoş m-a făcut să văd unele lucruri cu alţi ochi, din altă perspectivă, aşa încât meditez încă la cele auzite.

Felicitări Dragoş şi tinerilor de la Federaţia Tinerilor din Bacău, pentru organizare şi implicare, nu numai în această acţiune, ci în toate celelalte pe care le-am urmărit pe ecran, până la începerea evenimentului.

Un gând despre „Dragoş Pătraru la Bacău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s