It’s pizza time !

Cum credeţi că am serbat proba asta din Spring SuprBlog ? Simplu ! Cu o comandă pizza. Nici nu se putea atfel. Eu sunt o pofticioasă şi o gurmandă totodată, aşa că nu m-am putut abţine, atunci când am urmărit în direct imaginile din bucătăria Dodo pizza.

Spuneţi şi voi, cum să poţi concepe un articol în care să le vorbeşti oamenilor despre pizza, dacă n-o ai în faţa ochilor, dacă nu muşti dintr-o felie caldă plescăind de plăcere, în timp ce urmăreşti cum se întinde mozzarella, dacă nu simţi mirosul acela plăcut de oregano, roşii şi şuncă, care îţi gâdilă mai întâi nările şi apoi papilele gustative ?

Pentru a savura o pizza bună, nu e nevoie de vreo ocazie specială. Nu ai chef de gătit şi familia e lihnită de foame ? Comanzi o pizza şi ai rezolvat problema existenţială.

Uneori, când sunt singură acasă şi vreau să mă răsfăţ, îmi comand pizza mea preferată, „4 Seasons”, cu şuncă, mozzarella, oregano, pepperoni salam, sos de roşii, roşii proaspete, danish white şi ciuperci, îmi pun muzică şi mă bucur de fiecare felie în parte, căci fiecare felie e diferită şi-ţi aduce bucurie, topindu-se în gură de plăcere.

Când şeful pleacă pentru câteva ore bune, ce satisfacţie mai mare pot avea salariaţii decât aceea de-a aştepta cu sufletul la gură o livrare pizza.  Evident, atunci alegem din promoţiile oferite şi adăugăm şi ceva de băut. Dacă aş locui în Braşov sau în Bucureşti, cei de la Dodo pizza, ar ajunge cu comanda în 45 de minute, altfel, vor da o pizza gratis, dar la noi în oraş n-ai să vezi aşa ceva. Uneori, cred că mai bine aş da o comandă pizza Braşov sau o comandă pizza la Bucureşti, ar ajunge mai repede !

Zilele trecute mi-au venit în vizită nişte prieteni vechi. Nu aveam nimic prin frigider, aşa că bănuiţi deja cum am rezolvat situaţia ? Ei bine, da ! Am comandat pizza, pe care am stropit-o cu bere şi uite aşa am depănat amintiri până dimineaţă.

Ştiaţi că cei de la Dodo pizza, cu trei zile  înainte de ziua ta de naștere și cu 10 zile după, îți oferă o pizza 4 Seasons cadou ? Ei bine, asta chiar e frunstrant pentru noi, cei din provincie, pentru că noi n-o să avem niciodată aşa ceva. Ah ! pizza mea preferată . . . gratis !

La ziua mea de naştere, prietenii ştiu că, pe lângă gustări, dulciuri şi băutură, pizza e nelipsită. De când am dat eu tonul, aproape toţi m-au copiat şi procedează la fel, de ziua lor. E mult mai simplu şi mai economic. Chiar şi de sfântul Gheorghe, ziua onomastică a soţului, comandăm câte un combo mai mare ori mai mic, în funcţie de numărul invitaţilor. El e fanul pizzelor condimentate cu mult pepperoni, aşa că atunci aducem mai multă pizza Dracula şi Mexico, care se sting cu râuri de bere rece.

Şi pentru că tot suntem în post, există pizza fără carne şi brânză, iar pentru zilele cu dezlegare la peşte, pizza cu ton, foarte bune şi foarte gustoase, care le înlocuiesc cu succes pe cele cu carne.

În concluzie, nu uitaţi să le spuneţi prietenilor voştri din Bucureşti şi Braşov de Dodo pizza, o rețea internațională, cu peste 450 de pizzerii în 12 țări, inclusiv România, de fapt o companie IT din Rusia, care face cea mai bună pizza, iar dacă cineva doreşte o astfel de afacere, cei de la Dodo pizza sunt deschişi şi dornici de-a vă ajuta să vă puneţi afacerea pe picioare.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019

Sponsor:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s