Ce au în comun jobul, vizionarea unui film şi o cină romantică ?

Felicia, vecina mea, este şefă la o multinaţională. Pleacă la muncă dis de dimineaţă, căci aud cum răsuceşte cheile în uşa apartamentului, de două ori, rapid şi cu nerv. Dâra parfumului lăsat în urmă se simte preţ de câteva minute bune. Uneori, când am timp, o urmăresc de la balcon. O cunosc de mică. De fapt, am copilărit cu mama ei, în acelaşi cartier. A crescut mai mult singură. Tatăl i-a murit când era în clasele primare, iar mama n-a avut prea mult timp pentru ea, a muncit din greu, astfel încât Feliciei să nu-i lipsească nimic.

Fata e cuminte, frumoasă, respectuoasă şi deşteaptă foc, doar că n-am văzut-o şi pe ea cu vreun băiat, că deh, ar cam fi timpul. O mai tachinez din când în când, dar ea, face ce face şi schimbă subiectul imediat.

Se îmbracă tare frumos, nu ştiu când are timp să se ducă să-şi caute haine, dar zilnic apare cu câte ceva nou, de ţi-e mai mare dragul s-o priveşti. În dimineaţa asta are o rochie conică din bumbac, cambrată pe tăliuţa ei de viespe, la care a asortat nişte perle fine, o minunăţie!

De dragă ce îmi e, i-am făcut o mulţime de poze cu telefonul. Cât timp aşteaptă taxiul în faţa blocului, eu, ţac, o fotografie. Unele mi-au ieşit numai pe jumătate, dar nu contează, important e să nu afle. Nu vreau să creadă c-o spionez, dar ador modul în care se îmbracă.

Când are timp, ceea ce se întâmplă foarte rar, vine să mai stăm de vorbă, la o cafea. Aşa am aflat că-şi cumpără hainele de pe Dames.ro, un site cu articole de îmbrăcăminte unice, care se pot combina în fel şi chip oferindu-i versatilitatea de care are nevoie.

Eu m-am plâns ca de obicei, că pentru mine nu se găseşte nimic pe site-urile astea, că toţi n-au decât marfă pentru fetele subţirele. M-a contrazis imediat, accesând site-ul şi alegând de-acolo tot ce mi-am dorit, pe mărimea mea, la nişte preţuri absolut rezonabile. Nu vă spun ce bucurie mi-a făcut, ajutându-mă să dau prima mea comandă on-line.

Hăinuţele au venit împachetate frumos, într-o cutie de cadouri şi nu mi-a venit să cred că stăteau pe mine, ca pe avatarul de pe site. Transportul nu m-a costat nimic, pentru că am comandat produse de peste 350 lei. Soţului meu i s-au reaprins călcâile, când m-a văzut aranjată aşa şi m-a invitat la un film, apoi la o cină romantică. Cum nu voi avea timp să mai trec pe-acasă, voi schimba doar câteva accesorii ţinutei de la job, transformând-o pe rând, într-una de mers la film, apoi într-una casual.

Aşa am fost la muncă, după care am renunţat la sacou şi am obţinut ţinuta de film. Seara, mi-am pus un colier strălucitor, câteva brăţări, mi-am schimbat machiajul şi iată-mă de trei ori femeie, cum a zis soţul meu.

Dragele mele, fiind prima mea comandă la un magazin on-line, am avut unele mici ezitări. Mă gândeam că hainele nu mi se vor potrivi şi că v-a trebui să le returnez. Mi-am luat măsurile după indicaţiile date pe site şi totul a descurs minunat. Ştiţi, noi astea trecute de 45 de ani, ne-am obişnuit să ne facem cumpărăturile clasic, la magazin. În cabina de probă realizăm că nu ni se mai potrivesc măsurile din tinereţe şi asta ne umple de nervi. Vânzătoarea are prevăzut în fişa postului ce să facă în asemenea situaţii. Ea ştie de la început că am ales greşit şi pregăteşte imediat aceleaşi haine, însă cu câteva numere mai mari. Îţi vin, dar nu aşa cum ai fi vrut. Te învinovăţeşti că mănânci ca o spartă, le cumperi şi pleci cu coada între picioare, că te-ai făcut din nou de belea.

Când cumperi din on-line, toate aceste frustrări dispar. Probezi singură, în intimitatea propriei case, te oglindeşti cât vrei, schimbi hainele între ele, până obţii efectul dorit. În plus, ai foarte multe modele doar la un clic distanţă, ca să nu mai vorbim de promoţii, reduceri, colecţii premium, materiale şi croiuri la care nici nu te-ai fi gândit.

Spor la cumpărături !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s