Publicat în Moinesti

Prin Marea de Lavandă

În ultima zi a lunii iunie 2019, am participat la un eveniment organizat excepţional de Lavander Angel. „Ziua Porţilor Deschise” sau „Sărbătoarea Lavandei”, a mai fost şi în anii trecuţi, (cred că e a treia ediţie) doar că atunci n-am avut timp să ajung.

Marea mov e un colţ de Rai. E atât de frumos aici că ţi se taie răsuflarea. Trebuie să trăieşti măcar o singură dată în viaţă o astfel de experienţă, pentru că nu se compară cu nimic altceva. Să străbaţi în lung şi-n lat un câmp cultivat cu lavandă, în timp ce soarele te mângâie cu razele sale, iar în urechi îţi răsună cea mai bună muzică, e o experienţă de neuitat. Să guşti din ceaiul răcoritor pregătit de gazde şi să simţi parfumul fin şi liniştitor al lavandei, încercând să-ţi surprinzi bucuria cu ajutorul memoriei obiectivului camerei foto, e iarăşi ceva de nedescris.

În Marea de Lavandă, oamenii înotau fericiţi, lăsând deoparte grijile zilei de azi şi de mâine. Ne-am bucurat precum fluturii multicolori ce zburau din floare în floare, ameţiţi parcă de parfumul fin şi suav al lavandei. Gazda noastră a amenajat totul cu gust şi rafinament. Standul cu produse, locul pentru degustare, leagănul, căruţa, bicicleta, fotoliul, totul te ducea cu gândul la un decor dintr-o piesă de teatru (Visul unei nopţi de vară, a lui  William Shakespeare), în care Îngerul Lavandei veghea ca toată lumea să fie fericită şi mulţumită.

Nu ştiu cine este Omul din spatele Îngerului Lavandei, dar îi mulţumesc pentru experienţa trăită !

3 gânduri despre „Prin Marea de Lavandă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s