Florăria „For Green” -locul unde găseşti flori pentru o lume întreagă

În viaţă, florile ne însoţesc de la naştere şi până la moarte. Ele ne fac existenţa mai frumoasă, dau culoare evenimentelor la care suntem martori şi aduc bucurie în ochii celor dragi. Viaţa fără parfumul şi culoarea florilor, ar fi mult mai tristă şi mai searbădă.

De curând, în Moineşti s-a deschis florăria „For Green”, situată în apropierea Spitalului Municipal al oraşului (lângă chioşcul de ziare), mai exact, pe strada Ion Creangă, la parterul blocului D5.

Am descoperit aici, flori proaspete şi aranjamente făcute cu gust.

Florăria face şi livrări la domiciliu, aşa încât, cei care doriţi să le oferiţi celor dragi un buchet de flori şi nu sunteţi în ţară sau în oraş, sunaţi la numărul de telefon 0759456755, cu cel puţin trei zile lucrătoare înainte şi o să fiţi încântaţi de rezultat.

Dacă accesaţi pagina lor de facebook, o să descoperiţi o mulţime de modele de aranjamente florale, din care să vă puteţi alege. De asemenea, puteţi veni chiar dumneavoastră cu un model, sau puteţi să vă consultaţi cu doamna care lucrează cu migală la aceste minunăţii, îmbinând între ele diverse flori de diferite culori şi o să aveţi ceva deosebit şi unic.

De curând, am fost naşă şi vreau să-i mulţumesc  doamnei şi pe această cale pentru felul în care a decorat lumânarea de botez şi cristelniţa. Am fost foarte încântată de cum a arătat totul.

Luni începe şcoala, aşa încât nu uitaţi să le dăruiţi dascălilor voştri câte o floare. Mult succes in noul an, tuturor şcolarilor şi cadrelor didactice !

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s