Secretul meu pentru o viaţă împlinită şi prosperă

Cred că cei care au citit titlul şi mă cunosc au zâmbit, dacă nu chiar au râs de-a binelea. Cum să spui că ai o viaţă împlinită şi prosperă când trăieşti dintr-un salariu chinuit de contabil şi nu ai nici măcar o maşină second-hand, ci doar o familie mică şi câţiva prieteni ? Hai las-o baltă, că măcăne. Şi totuşi . . .

Nu toţi avem aceeaşi definiţie pentru o viaţă împlinită şi nici pentru prosperitate. Pe măsură ce anii se scurg, ai nevoie de cât mai puţine lucruri. Tot ce-ţi doreşti este ca starea sănătăţii tale să fie bună, pentru a te bucura de timpul rămas. Fericirea e o chestiune de atitudine. Cum altfel îţi pot explica că sunt oameni foarte bogaţi care se simt nefericiţi şi oameni săraci, care radiază de bucurie ?

Am citit diferite cărţi de dezvoltare personală. Am urmărit „The Secret”, un film despre „Legea Atracţiei”, am fost şi la câteva conferinţe de gen. Toate mă entuziasmează şi mă umplu de energie pozitivă pe moment. Am studiat şi puţin NLP şi lecturez cu mare plăcere articole de psihologie şi dezvoltare personală, de peste tot, de pe unde le găsesc.

Mi-am repetat dorinţele cu ardoare de câteva ori pe zi, m-am concentrat pe ceea ce vreau să obţin, mi-am dorit să pot transmite sănătate persoanelor dragi prin puterea gândului, ba chiar să mă tratez pe mine prin această metodă, să slăbesc, să determin pe cineva să nu mai fumeze.  Vă spun din capul locului că nu mi-a ieşit nimic din toate astea. Ceva se opune, cineva care locuieşte în interiorul meu e împotrivă şi atunci când sunt pusă faţă în faţă cu problemele vieţii, le rezolv, clasic, aşa cum am făcut-o mereu.

M-am întrebat ades, dacă cel sau cea care scrie şi le vorbeşte celorlalţi despre cum să-şi rezolve anumite probleme, reuşeşte să şi le rezolve pe ale sale, atunci când este pus/ă faţă în faţă cu ele.

Am aflat că şi domnul Florin Păsat, a eşuat, dar acum îi învaţă pe alţii cum să procedeze corect pentru a reuşi. Proiectul  „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite.

Proiectul funcționează din ianuarie 2012 și de-a lungul timpului a ajutat sute de persoane, de la mame singure la manageri de top, de la studenți la antreprenori, să depășească provocări și blocaje și să-și ducă viața la nivelul următor. Începând cu anul 2012, la seminariile gratuite și workshopurile ”Atrage Abundența în Viața Ta!” participă aproximativ 4000 de persoane pe an.

Şi totuşi, chiar dacă nu mi-a reuşit ce mi-am propus, ceva tot am câştigat, ceva care mă face fericită şi implinită şi care mă ajută să trec cu optimism prin toate problemele pe care viaţa mi le ridică la fileu: gândirea pozitivă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s