Spacer – IT comes home

Aţi simţit şi voi că a venit primăvara ? Sunt pline tarabele de urzici şi de leurdă.  Au ieşit ghioceii, toporaşii, viorelele, ba chiar şi brânduşele. Soarele ne face cu ochiul mai devreme şi pleacă la culcare mai târziu. Natura se desfată cu muzica păsărilor dornice să concerteze după ce au avut stagiunea închisă de atâta amar de vreme. Noi lepădăm cojoacele, unul câte unul şi privindu-ne în oglindă constatăm că e timpul să luăm măsuri, pentru că nu ne mai încap hainele de anul trecut. Spunem adio jocurilor pe calculator, indiferent câte scaune gaming confortabile avem acasă, ne luăm adidaşii, tricoul, şort-ul, ne punem muzica preferată în căşti şi ieşim la alergat să ne dezmorţim.

Am făcut deja prima călătorie din acest an, la „Valea celor XII”, în Dobreni, Jud.Neamţ şi am în plan alte ieşiri în zone inedite. Nu-mi place să car după mine prea multe genţi, însă nu plec fără accesorii smartphone. Mi-am achiziţionat de curând un telefon cu cameră foto triplă cu obiectiv ultra larg de 48 MP. cu care abia aştept să-mi exersez talentul de fotograf amator. Are şi o cameră de selfie de 24 MP, care-mi promite că mă va scoate mai mişto decât în realitate. O să vedeţi pe facebook, dacă-i aşa, pentru că eu postez zilnic, ştiţi voi mai bine cât şi la ce adresă 🙂

Mi-am propus ca, începând din acest an, să mai las deoparte tastatura bătrânului meu desktop, chiar dacă are carcasă Spacer nouă şi un mousepad simpatic şi să petrec mai mult timp în natură, la aer curat.

Abia aştept să ies la un grătar cu prietenii. Nici n-am zis bine că parcă mi-a şi venit un miros de mici pe la nas şi a început a-mi ploua în gură de poftă. Îmi place să văd bărbaţii îndeletnicindu-se să facă focul şi să pregătească mititeii, fripturicile zemoase ori peştele. În timpul ăsta, noi, femeile, pregătim masa, la nivelul ierbii, râdem, supraveghem copiii şi avem grijă să nu se încălzească berea. O să ne trezim iar că toţi vor veni cu boxe Spacer şi cu telefoanele doldora de muzică şi atunci să vezi contrări. Însă nu vă neliniştiţi,  după câteva pahare apare consensul şi toată lumea-i fericită.

Când cele două rucsacuri stau la locul lor, înseamnă că suntem acasă. Poate din pricina vremii nefavorabile, ori coronavirusul îşi face de cap prin lume sau cine mai ştie de ce. Atunci trecem la „aparate”.  Începe joaca fie pe playstation, fie pe laptop, cu sau fără mouse, individual sau în reţea, cu prietenii sau cu necunoscuţii. Nu contează !  Oricum ar fi, ne relaxăm fără să mai băgăm de seamă cum se scurg orele, stând comozi în scaunele noastre de gaming. Seara, un film bun, ales cu grijă din colecţia proprie sau urmărit on-line, în compania altor cinefili vrajiţi de peliculă, plescăind floricele dintr-o pungă generoasă de pop-corn.

Aşa cum aţi văzut, cu Spacer timpul liber trece repede şi frumos. Ne întoarcem fiecare la ocupaţiile noastre, cu stres din belşug şi cu gândul la următorul week-end. Pentru aceste clipe de încordare, Spacer ne ajută cu un cub antistres, foarte util pentru noi contabilii, mai ales înainte de data de 25. Cunoscătorii ştiu ce zic.

Şi pentru că vorba lungă-i sărăcia omului, vreau să reţineţi doar un singur lucru: Spacer – IT comes home !

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020

Sponsor:

7 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s