Când lucrezi de acasă

Mi-am dorit de nenumărate ori să lucrez de-acasă, invidiindu-i pe cei care o făceau. Ce bine ! Să te poţi trezi pe la ora 9 şi de la 10 să te apuci să lucrezi în voie, în ambianţa camerei tale. Să te poţi opri când doreşti, să-ţi faci o gustare, eventual o cafeluţă, să lucrezi în papuci şi pijama, fără să te bată nimeni la cap, în ritmul tău, asta da, viaţă ! Aşa gândeam eu până de curând, când, am fost nevoită, ca voi toţi, să rămân în casă. Şi iată că n-a trecut nicio lună şi-mi dau seama că dorinţa mea a fost o prostie. M-am săturat deja să văd  peste tot #staiacasă. Mi-e dor să plec undeva, oriunde, numai să plec. Ferice de cei care merg la muncă, măcar au asigurate zilnic două plimbări. Mai am un pic şi mă apucă depresia. S-au  umplut reţelele de socializare cu tot felul de indivizi care ne dau sfaturi, despre cum să rezistăm în izolare, sub sloganul „suntem #AlăturideTine„. Căldura, copacii înfloriţi, trilurile păsărilor, aerul curat, sărbătorile sfinte care se apropie, toate strigă în cor „ieeeeeeşi afaaarăăăăăă”, dar conştiinţa (şi amenda, desigur) nu şi nu. Nu ştiu cum e la voi, dar la mine, izolarea cere de mâncare şi e greu să lucrezi cu frigiderul plin în apropiere. În primele două săptămâni am gătit, căci n-o mai făcusem aşa temeinic de multă vreme şi parcă mi-era dor să văd dacă-mi reuşeşte ceva comestibil, însă mi-a trecut repede, pentru că, e clar, pasiunea mea nu e bucătăreala. Mi-e dor de-o masă la restaurant, în compania prietenilor. Mâncarea gătită la „Mario”, „Davis”, „Parcul cu Pini” parcă e mult mai gustoasă, zică ce-or zice toţi nutriţioniştii.

Nu ştiu ce restaurant din zona Moineşti face livrare la domiciliu, pentru că am căutat pe  LOKOFOOD şi n-am descoperit nici unul. Şi dacă nu eşti înscris pe platforma de intermediere între restaurante și clienții care comandă mâncarea preferată online, nu exişti. Aşa că, dragii mei antreprenori zonali, eu aş susţine industria HoReCa şi din izolare, prin comenzi de tip home delivery şi i-aş îndemna şi pe prietenii mei s-o facă, dar pentru asta e musai să vă înscrieţi gratuit în această platformă, pentru că, vorba aia, nu ştii de unde sare iepurele.

Ca să te înscrii în acest Mall imens, numit LOKOFOOD, trmite un email la adresa contact@lokofood.ro şi vei fi contactat de un membru al echipei, care o să-ţi ceară date despre meniurile pe care le poţi livra potenţialilor tăi clienţi şi preţurile practicate, orarul tău, posibilitatea de-a livra la domiciliu etc.  Activarea şi popularea contului sunt gratuite. Există însă o taxă de servicii, care se calculează ca procent din vânzările pe care le vei face prin intermediul platformei. Totul este legal, vei semna un contract de servicii la începutul colaborării. Banii îţi vin în termen de cinci zile şi toată lumea va fi mulţumită.

Eu îi prevăd un viitor strălucit acestei platforme, care acum este în curs de populare, aşa că vă recomand să-i reţineţi numele. De ce ? Pentru că viaţa, mai devreme sau mai târziu îşi va relua mersul firesc. Vom pleca din nou în vacanţe, în diverse locuri din ţară, unde nu vom cunoaşte numele restaurantelor care ne vor putea livra papa bun chiar în camera de hotel şi nu vom avea răbdarea să căutăm pe zecile de site-uri care o să ne apară în faţă la o banală căutare pe Google. Vom intra pe LOKOFOOD, scriem numele oraşului în care ne aflăm şi alegem un restaurant care ne face cu ochiul, apoi consultăm meniul, dăm comanda, alegem metoda de plată şi aşteptăm cântând, evident, să vină bunătăţile. Comanda este trimisă de către LOKOFOOD via email, restaurantului ales de noi, acesta pune dorinţele noastre la pachet şi ni le aduce în grabă.

Când vorbim despre viruşi, informaţiile în care avem încredere deplină ne vin de la medicii Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Matei Balş” şi de la Spitalul Clinic „Dr.Victor Babeş” Bucureşti. Ne uităm către aceşti profesionişti cu încredere şi aşteptăm să ne spună că acest coşmar numit Covid-19 a luat sfârşit. Prin intermediul platformei LOKOFOOD, poţi să ajuţi cadrele medicale de la aceste două prestigioase insituţii, oferindu-le un număr de meniuri Red Angus, în cadrul campaniei #SustinemMedicii.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020

Sponsor:

 

 

 

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s