Publicat în Blogal Initiative

Magazin online dedicat iubitorilor de călătorii

Îmi place să călătoresc, deşi, în ultima vreme mi-am cam pus plăcerea-n cui, din pricina pandemiei de Covid 19. Dar, vor veni vremuri mai bune şi atunci o să recuperez fiecare minuţel.

Am observat că oamenii, atunci când pleacă într-o călătorie, cară după ei tot felul de chestii inutile. Practic, îşi iau dulapul în concediu. La finalul vacanţei, observă că n-au folosit nici 10% din obiecte şi se jură că data viitoare nu vor mai lua atâtea după ei, dar ce să vezi ?  Data viitoare se întâmplă exact la fel.  Vi se pare cunoscut, nu-i aşa ?

M-am gândit să vin în sprijinul turiştilor, deschizând un magazin online unde ei să  găsească tot ce au nevoie într-o călătorie. Bagaje de diferite forme şi mărimi, aparate foto, termosuri, tricouri, bocanci pentru munte, şlapi şi costume de baie pentru mare, undiţe, pentru cei care merg la pescuit, beţe, pentru cei care merg la schi sau aleargă prin pădure, corturi etc. Sunt o mulţime de lucruri de care ai nevoie atunci când mergi în vacanţă. E adevărat că le poţi găsi pe diverse site-uri, dar aici le voi pune grămadă, clasificate frumos după tipul de concediu ales.

Competiţia, în cazul online-ului este uriaşă şi nu mă pot pune eu, o neica nimeni, să concurez cu firme mari, gen E-mag. Cine o să caute ceva pe site-ul meu ?  Poate doar câţiva prieteni. Oricâtă reclamă mi-aş face pe pagina mea de facebook şi oricât de mult conţinut de calitate aş livra, nu voi putea atrage prea mulţi clienţi. În afară de asta, un magazin online este la urma urmei o firmă, pentru care voi avea nevoie de un program de facturare, soluţii de plată, modalităţi prin care să relaţionez cu clienţii şi bineînţeles,  marketing din belşug.

M-am apucat să citesc cum se face un magazin online şi am intrat în nişte chestii de programare HTML, CSS, PHP pe care n-am avut răbdarea să le duc la capăt. E nevoie de zeci de ore de muncă şi tot n-ai certitudinea că ai un site sigur, care să nu cadă pe mâna piraţilor informatici. Am ascultat tot felul de cursuri gratuite despre cum se face treaba, dar, ştiţi şi voi, tot ce-i gratis nu-i spus până la capăt. Am consultat lista de firme pentru a-mi analiza competiţia şi am urmărit cum acţionează oamenii de marketing. Dar, niciodată n-am mers până la capăt. Am simţit că am nevoie de ajutor de la cineva puternic, cineva care să mă susţină, să mă împingă de la spate. Şi, în sfârsit, acel cineva a apărut şi mi-a spus:  Go Mag !

Gomag este o platformă care le dă pe tavă partenerilor tot ceea ce au nevoie pentru a vinde online, astfel încât, aceştia să ofere o experiență cât mai plăcută tuturor clienților, Gomag pune la dispoziție o serie de teme pentru ca fiecare partener să își poată personaliza aspectul magazinului așa cum dorește. Se poate testa platforma gratuit, timp de 15 zile şi să nu te miri dacă, în scurt timp vor sosi primele comenzi.

Iată că visul de-a deţine un magazin online, devine ceva palpabil, concret, realizabil şi doar la un clic distanţă. Gomag oferă nu numai un magazin online la cheie, dar şi foarte multe informaţii despre acest domeniu (cărţi, articole, podcasturi, cursuri gratuite şi plătite).

Avantajele Gomag:

  • -Design care să permită clienţilor să-ţi acceseze magazinul de pe orice tip de device.
  • -Vânzări mai multe cu ajutorul telefonului mobil.
  • -Posibilitatea de a-ţi configura uşor produsele.
  • -Ai la dispoziţie tot felul de instrumente de marketing.
  • -Proces de comandă intuitiv, foarte uşor de folosit.
  • -Multiple metode de plată.
  • -Suport tehnic, găzduire şi certificate SSL.

Aşadar, dacă eşti cu adevărat interesat să faci bani cu ajutorul unui magazin online cât mai rapid, nu uita că echipa Gomag are 14 ani de experienţă în Ecommerce, iar cele 1200 de magazine online înregistrate în platformă sunt foarte mulţumite de cum le merge.

Ce ziceţi ? Încercăm ?

2 gânduri despre „Magazin online dedicat iubitorilor de călătorii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s