Publicat în Superblog 2020

Top 5 motive pentru care merită să alegeți accesorii de calitate pentru telefonul vostru

Înainte de a vă spune topul meu, o să vă povestesc o întâmplare care s-a petrecut acum câțiva ani, întâmplare după care mi-am jurat că n-o să mai cumpăr niciodată lucruri ieftine, indiferent că e vorba despre huse și folii de telefon, încălțăminte, îmbrăcăminte ori produse cosmetice. Cine a spus că suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri ieftine, mare dreptate a avut, însă atunci când nu asculți de înțelepciunea populară, ajungi să vezi pe pielea ta că cei dinainte au avut dreptate.

Am abonament la un operator de telefonie mobilă de foarte multă vreme, așa că, odată la doi ani îmi schimb telefonul cu un model mai nou și mai performant. Un Huawei P20 Lite era blană la vremea aia, mi se părea că ceva mai bun nu se va mai fabrica. Eram foarte mândră de achiziția mea, mai ales că dădusem o diferență de bani consistentă și urma să achit rate încă doi ani. Era un fel de bibelou, pe care-l ștergeam de câteva ori pe zi, de urmele lăsate de degete. Am hotărât să-i cumpăr o folie și o husă, nu numai pentru protecție ci și pentru design. Mi-am dorit o husă roșie și cum cei de la operatorul de telefonie mobilă nu aveau, am intrat într-unul din numeroasele magazine chinezești. Aici, stăteau de-a valma sute de modele, uni și colorate, pentru toate mărcile de telefoane, cred că și pentru cele care erau în curs de apariție, la un preț foarte mic. Evident, m-am bucurat că am găsit o husă roșie atât de ieftină, încât mai că-mi venea să-mi iau două bucăți. Am plecat acasă fericită, însă această feiricire n-a fost de lungă durată. După ce am pus husa, cablul încărcătorului nu se mai potrivea foarte bine, camera foto era parțial acoperită și când am aprins lanterna, am observat că nu exista un locaș care să permită luminii să iasă. Folia n-am mai pus-o, a ajuns direct în coșul de gunoi, nu puteam risca să-mi nenorocesc telefonul din primele zile. Așadar, să nu ziceți că nu v-am spus și, cine-o face ca mine, ca mine să pățească.

După cum ați văzut și voi, acum sunt o pățită pricepută, așa că am întocmit acest top, în urma experienței acumulate.

Top 5 motive pentru care merită să alegeți accesorii de calitate pentru telefonul vostru

.1.  Dacă tot investești într-un telefon bun, care-ți place și de care ești încântat și mulțumit, de ce să-l îmbraci de la second hand ? Dacă nu-i găsești o „haină” care să-ți placă la magazinul de unde l-ai luat, intră pe BrandGSM și vei găsi cele mai noi accesorii și produse fashion pentru toate telefoanele aflate în topul de vânzări din România, precum și ale produselor din zona smart tech și smart home. Așadar, investește în accesorii de firmă, pentru că doar ele se vor mula perfect pe trupul telefonului tău, formând împreună un tot unitar.

.2. Nu te vei rușina niciodată cu telefonul tău. Îl vei scoate cu mândrie din buzunar, indiferent în compania cui te afli. Imaginați-vă ce impresie creează partenerilor, un om de afaceri care vorbește la un telefon zgâriat, cu o carcasă neîngrijită. Telefonul, la fel ca și unghiile, dantura, părul, hainele, instrumentele de scris, cravata, butonii, pantofii, te reprezintă și poate vorbi în locul tău. Privește-ți telefonul și gândește-te ce spune el despre tine acum. Dacă nu ești mulțumit de răspuns, acționează !

.3. Folia protectoare și husa, achiziționate de la un brand renumit, chiar îți protejează telefonul de eventualele probleme care pot să apară, nu doar promit acest lucru. Cunosc pe cineva care și-a lipit singur folia protectoare cumpărată de la o firmă oarecare și când a scăpat telefonul pe scări, s-a spart ecranul cu tot cu folie. Când ai de-a face cu lucruri de top, de cea mai bună calitate, așa ceva nu se poate întâmpla, căci ele sunt ca niște polițe de asigurare. Mergeți la un service de telefoane și o să auziți tot felul de întâmplări de la oamenii care lucrează acolo și care au văzut multe.

.4. Durata de viață a telefonului vostru crește considerabil. E normal, ca atunci când ții la un lucru și-i oferi ce-i mai bun, el să dureze în timp. Știu ce vreți să-mi spuneți, că tehnologia se schimbă cu viteză și nu e nevoie să te țină o veșnicie. Parțial, aveți dreptate. Eu am dăruit toate telefoanele demodate unor persoane sărace care nu-și permiteau să-și cumpere un astfel de aparat. Telefonul dăruit era întotdeauna aproape ca nou, pentru că am avut grijă să-l protejez atâta timp cât a stat la mine și cei care l-au primit s-au bucurat din toată inima. Dar voi ? Voi ce faceți cu telefoanele care nu vă mai plac ?

.5. O husă de calitate permite prinderea în mână cu mai multă siguranță a telefonului, chiar și în cazul în care ești nevoit să răspunzi când ai mâinile ude, iar o folie bună permite amprenta digitală cu ușurință, precum și glisarea mult mai facilă a informației pe ecran.

Huse telefoane

Husele nu se aleg la întâmplare. Ca să înțelegeți cum, citiți cu atenție aceste versuri:

Dacă faci sporturi extreme
Sau scapi telefonul des,
Să nu-ți iei husă subțire
Asta e de de înțeles.

Să-mbraci telefonul bine
Într-o husă antișoc,
Să nu-ți pese dacă cade,
Să nu faci infarct pe loc.

Iar de ești vreo domnișoară
Și vrei telefonul fin,
Nu te agita degeaba
Ia-ți o husă ultraslim.

Poți să-l asortezi desigur
La ținuta ta cochetă,
Dacă-ți iei o husă fashion
Gen Lagerfeld, Guess, Ted Baker.

Nu uita că și copilul
Are telefon, știi bine
Deci, o husă cu desene
Sigur îi va prinde bine.

Nu uita, de vrei o husă
Pentru telefonul tău,
Caută întâi de toate
Pe brandgsm.ro

Folii telefoane

Pentru că am scris câteva versuri pentru huse, n-aș vrea să nedreptățesc foliile, așa că:

Dacă mă-ntrebați pe mine
Ce folii să cumpărați
Să nu se spargă ecranul,
Va spun tipul, flexiglass.

Sunt subțiri, dar și mai groase.
Trebuie întinse bine
Să nu rămână vreo bulă,
Armonia s-o întine.

Vrei să nu se uite nimeni
În pagina-ți minunată ?
Poți vedea doar tu ecranul
De-ți pui folie privată.

Că-i din sticlă temperată
Și acoperă tot ecranul,
Ori cu margini rotunjite,
Devia își face planul.

Ori ce-ați zice și ce-ați face
De vă luați telefon nou,
Fără folie și husă
Nu-l scoateți afară, zău.

Articol scris pentru proba nr.13 a concursului SuperBlog 2020

Sponsor:

3 gânduri despre „Top 5 motive pentru care merită să alegeți accesorii de calitate pentru telefonul vostru

  1. Foarte tare abordarea! Mi-au plăcut şi versurile!
    Acum că am revenit,nu+mi mai scapă nimic! 🙂
    Şi eu folosesc accesoriile pentru telefon , mai ales de când am păţit-o.
    Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s