Publicat în Diverse

Peticel

Azi vi-l prezint pe Peticel, noul membru al familiei. L-am gasit pe 09.01.2021 pe scara blocului. Era murdar, flămând și cu foarte puține șanse de supraviețuire, în condițiile în care temperatura de afară este de -18 grade C. L-am luat în casă, l-am spălat, m-am uitat în ochișorii lui albaștri și acum suntem cei mai buni prieteni. Ne obișnuim unul cu altul, căci viața cu cățel e complet diferită. Eu învăț care sunt nevoile lui și el încearcă să înțeleagă ce vreau eu de la el.

Nu are codiță, ci doar un punct maro, ce pare desenat de vârful unei pensule. Îi plac bananele mai mult decât carnea. Doarme ziua și noaptea are chef de joacă. Este iubibil. Îi place să-l țin în brațe. Atunci, adoarme repede, ca un prunc. Nu știu cum să-l determin să-și facă nevoile într-un singur loc. Pentru el, toaleta este peste tot. Din acestă pricină, cât timp sunt plecată la muncă, stă în baie. Plănge când plec și se bucură când mă întorc. Peticel e o minune de cățel, de la care am învățat o mulțime de lucruri. E adorabil. O să vă mai povestesc despre el.

 

10 gânduri despre „Peticel

 1. Tanti, cumpărații pentru început covorașe absorbante. Le găsiți la Pepco la un preț bun și le așezați cam pe unde mișună el să-și facă nevoile. Ideal e să-i faceți și un program de ieșit afară, întocmai ca să se învețe să-si facă nevoile. De altfel, păpica de juniori e foarte bună și vă puteți folosi de recompense pentru a-l dresa. Vă pup și sper ca noul membru al familiei să vă aducă numai bucurii. ❤️

 2. Mă bucur pentru noul tău prieten și pentru tine, că ai un suflet ”iubibil” alături. Sunt sigur că va învăța tot ce trebuie și vă veți înțelege de minune. Aștept să aud alte vești din etapele creșterii lui Peticel.

 3. Simpatic Peticel! Să vă bucurați de el!
  Am avut și noi o poveste asemănătoare, doar numele face diferența. L-am numit Norocel, pentru că el a fost cel care a rămas peste drum,în fața casei noastre. Cineva a abandonat 3, dar până să descoperim noi, doar unul rămăsese și voia să traverseze strada către noi. Era mic, derutat, avea pete și era o frumusețe.
  Vă doresc cât mai multe momente frumoase împreună!

 4. Bună seara , Cristina ! 🙂
  În primul rând , felicitări pentru adopția lui ” Peticel” ! 🙂
  În al doilea rând , fiind atât de mititel , trebuie să ai răbdare cu el !! 🙂 🙂
  În al treilea rând , orice faptă bună ,va fi până la urmă răsplătită !!! 🙂 🙂 🙂 https://youtu.be/nXCkHtP261s
  Alioșa ! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s