Publicat în Spring Superblog 2021

Un nou câmp magnetic

Ați auzit de câmpul magnetic ale Pământului ?  E un fel de umbrelă care ne protejează de eventualele interacțiuni cu diverse chestii care zboară prin cosmos. Ei bine, de când a apărut fenomenul SuperBlog, acest câmp a slăbit în intensitate. Specialiști de renume mondial au constatat, cu ajutorul unor calcule foarte complicate, că un alt câmp magnetic a devenit din ce în ce mai puternic și crește de la an la an. Atrage bloggerii din toate colțurile țării, îi prinde într-o bobină uriașă, îi scutură bine de idei creative timp de o lună sau două, apoi le dă drumul în spațiu, cu premii generoase sau fără, în funcție de cât de multă energie au emanat în spațiu în această unitate de timp.

Fiecare astfel de particulă luminoasă zboară aiurea prin cosmos în restul anului, urmând să se activeze la fiecare început de primăvară și toamnă, pentru a contribui la creșterea puterii noului câmp magnetic numit Superblog, cu cele două componente ale sale: Spring Superblog și Superblog.

Dacă și voi simțiți că puteți contribui cu energia voastră la acest fenomen, nu vă rămâne decât să citiți regulamentul de participare și dacă îndepliniți condițiile, să vă înscrieți de îndată, pentru că începând de azi, 1 martie 2021, s-au pus deja toate rotițele în mișcare.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Înscriere la ediția a-22-a

 

3 gânduri despre „Un nou câmp magnetic

    1. Multumesc ! De data asta nu voi putea scrie la toate probele, poate doar la cateva. Medicul mi-a interzis sa-mi mai petrec atat de mult timp in fata calculatorului. Sanatatea inainte de toate ! Va imbratisez cu drag ! Un 8 martie frumos ! ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s