Publicat în Blogal Initiative

Poftiți la restaurantul din vis !

Intră, te rog, nu sta în ușă ! Ar fi și păcat să nu admiri și interiorul, deși acum toată lumea alege să-și petreacă timpul pe terasă. În interior e mai intim, te poți bucura de muzica ambientală, poți admira tablourile care au fost expuse anul trecut la Galeriile de Artă din Paris, pictate de fratele meu, o să te poți bucura de florile aduse din diverse colțuri ale lumii și vom răsfoi împreună albumul cu personalitățile care ne-au trecut pragul. Desigur, dragă Chef Florin, dacă dorești, vom face o fotografie împreună pentru a o reda eternității.

Cum m-am gândit să-mi deschid restaurant ? Eh, e o poveste lungă și dacă ai timp o s-o depăn aici de-a fir în păr. Dar mai întâi să-mi spui cu ce te servesc. Uite, băieții de la bucătărie sunt gata să-ți satisfacă și cele mai exigente pofte. Sunt foarte mândri că vor găti pentru tine. Sigur, iar se vor întrece pe ei însăși pentru ca să revii aici cu plăcere. Uite, mergem la ei să-i cunoști, sunt niște bucătari excepționali și sigur așteaptă să te salute.

Frigider 3 uși GGM Gastro

Îți place acest frigider uriaș cu trei uși ? E printre primele cinci articole pe care le-am achiziționat de la GGM Gastro. Unde s-a mai văzut o bucătărie de restaurant fără frigider, nu-i așa ? E în stil american, nu consumă mult, are capacitate mare de stocare, răcește puternic și constant, e ușor de curățat și nu face zgomot.

Cuptor de pizza digital profesional cu hota si dulap de incalzire de la GGM Gastro

În acest cuptor de pizza digital profesional cu hotă și dulap de încălzire s-au copt o mulțime de pizze delicioase, care ne-au adus foarte mulți clienți. Oamenilor le place acest preparat și în plus, îl avem pe Mario, care a lucrat mult timp în Italia, iar acum ne face pizza ca la mama Italia acasă.

Ce-am mai cumpărat de la GGM Gastro ?

Frumusețea asta de rotisor pentru pui, la care poți admira în voie cum se perpelesc micuții înainte de-ați umple gura de frăgezimea cărnii și nările de aburul care-și pornește toate enzimele digestive la lupta cea mare.

Rotisor pentru pui GGM Gastro

Mobilierul din inox, care ne ajută să gătim cât mai igienic, precum și oale și tigăi de tot felul. Dar destul cu vorbăria, spune-le băieților mei ce-ai vrea.

Cine sunt cei de la GGM Gastro ?

GGM Gastro este o companie recent apărută pe piața din România ce oferă o multitudine de echipamente pentru restaurante, articole de gătit, mobilier, vitrine frigorifice, ustensile și multe alte produse de care are nevoie un restaurant pentru a funcționa cât mai bine. Și pentru că produsele lor pot fi achiziționate și online, fără să mă deplasez, mi-a fost foarte ușor să aleg.

O pizza ? Desigur ! O s-o ții minte toată viața, ai să le vorbești și nepoților despre ea, ai să vezi.

Ne-am așezat la masă, pentru că eram datoare cu povestea restaurantului. Chef Florin mă asculta cu atenție, dar din când în când tot îmi pomenea despre calitatea a tot ceea ce văzuse în bucătărie. Defecțiune profesională sau/și un pic de invidie, cine știe !

Când am deschis ochii, nu se terminase încă emisiunea Master Chef, urma să anunțe finalistul. Pff, ce bine că n-am pierdut momentul cel mai important, deși nici visul nu mi-a displăcut. Se făcea că am un restaurant foarte frumos și modern, iar Chef Florin venise să-l vadă. Vise, taică, vise !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s