Publicat în Amintiri din calatorie, Spring Superblog 2022

Hotel Opal, o gazdă ce n-are rival

Hotel Opal din Cap Aurora

De cum am auzit că se va organiza o Gală adevărată, cu revederi emoționante și cunoștințe noi, m-am pus pe scris și nu m-am lăsat până n-am dat gata la termen toate articolele. Am terminat pe locul 10, care este la egalitate de puncte cu locul 9, dar cum nu pot fi două persoane pe același loc, softul a decis ca eu să ocup locul 10. Gazdă a fost Hotelul Opal din stațiunea Cap Aurora, o locație complet nouă pentru mine, așa încât am pornit curioasă în explorare.

Am ajuns în fața hotelului, vineri 10 iunie 2022 în jurul orei 15 și prima impresie a fost una pozitivă, deoarece am văzut multe flori frumoase și îngrijite, ceea ce îmi dă un vibe bun, asta înseamnă că acolo sunt oameni gospodari, sensibili și iubitori de frumos.

Hotelul Opal este chiar la granița dintre stațiunile Cap Aurora și Jupiter, așa că nu e greu să-l găsești. Privindu-l din exterior, nu poți să nu observi că ar avea nevoie de o haină nouă și modernă care să-l diferențieze de suratele sale. Interiorul este modern, spațios, luminos, iar camerele sunt dotate cu mobilier nou. Am stat la etajul VI, într-o cameră cu vedere la mare, așa că m-am bucurat urmărind de pe balcon zborul pescărușilor și zbaterea valurilor mării. Un lucru nu pot face cei de la hotel, să aducă soarele pe cer în fiecare zi, altfel, simți că ești tratat cu respect și că gazdele fac tot ce le stă în putință să te simți bine și să mai revii ori de câte ori treci prin Cap Aurora.

De la balconul camerei 623 Hotel Opal din Cap Aurora

În prima seară am ieșit la plimbare prin stațiune, bucurându-mă de revederea cu Raluca Brezniceanu și cu Marius Mandache.

Marius, Raluca, Geo, Subsemnata

A doua zi, după un mic dejun copios, ne-am pregătit de plajă și baie în mare, dar ce să vezi, a venit ploaia de la Cluj și ne-a stricat toate planurile. Ar fi fost tare bine dacă în hotel s-ar fi găsit o piscină încălzită, un fel de mini-mare, în care turiștii dornici de bălăceală să poată s-o facă. Ne-am retras la un restaurant din apropiere, unde am savurat un profiterol cinstit, așteptând zâmbetul soarelui. În zadar.

La profiterol înainte

La ora 16 a început Gala Spring SuperBlog 2022. Dacă inițial mă temeam că n-o să cunosc pe nimeni, c-o să fie doar cei din noul val, aflați că am avut o surpriză tare plăcută să descopăr foarte multe cunoștințe vechi și dragi, care n-au putut sta departe de acest minunat eveniment blogosferic.

Aceasta este a 12-a mea participare (în cei opt ani de când scriu la acest minunat concurs) și a noua Gală la care vin cu drag. Îi mulțumesc Claudiei și lui Albert pentru aceste ocazii.

Remember și răspuns la întrebarea Claudiei

Anul 2013 -prima participare la Spring Superblog, locul 22, Gala s-a ținut la Bar RSS din București (de unde n-am lipsit) și participantă la SuperBlog, locul 46 (am lipsit de la Gala care s-a ținut la Straja)

Anul 2014 -participat la Spring SuperBlog, locul 23. N-am ratat Gala, care s-a ținut la NH Hotels din București. În toamnă, am luat locul 10 și n-am ratat Gala de la Straja.

Anul 2015 -participat la Spring SuperBlog, locul 22 și nu am fost la Gală. În toamnă, am luat locul 14 și am fost prezentă la Gala care s-a ținut la Hotel Tulip Times București.

Anul 2016 -participat la Spring SuperBlog, locul 15 și nu am ratat nici Gala de la Hotel Tulip Times din București.

Anul 2017 -participat la Spring SuperBlog, locul 11 și prezentă la Gala care s-a desfășurat la Hotel Aurora din Mamaia. În toamnă, locul 13 și o binemeritată distracție la Gala care s-a ținut la Hotel Royal din Poiana Brașov.

Anul 2018 -participat la SuperBlog, locul 12 și prezentă la Gala de la Hotel Royal din Poiana Brașov.

Anul 2020 -participat la Spring SuperBlog, locul 26, Gala online

Anul 2022, participat la Spring SuperBlog, locul 10 și nelipsită de la Gala despre care vă voi povesti în continuare.

Împreună cu Claudia Pătrașcu

La microfon s-au perindat pe rând, sponsorii, bloggerii parteneri și apoi toți cei prezenți, fie în calitate de invitați de onoare, câștigători ai edițiilor trecute, fie în calitate de concurenți. Nimeni n-a plecat acasă cu mâna goală, toată lumea a primit produse de înfrumusețare de la Farmec (mulțumim !), iar primii clasați au primit și câte o cremă antirid de la Allurene Cosmetics (mulțumim !). S-au spus lucruri interesante, s-au dat sfaturi și bloggerița Oana Lambrache a primit trofeul ediției.

Împreuna cu Oana Lambrache, căștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2022

N-am apucat să vorbesc foarte mult cu Oana, dar am simțit că e o fată tare caldă și sensibilă. Felicitări, Oana !

M-am bucurat s-o cunosc pe doamna Alice Ionescu de la Doctor Business. Mi-a plăcut tare mult proba propusă de dumneaei și am avut ce învăța de pe site-ul firmei. ( vă mulțumesc !)

Împreună cu doamna Alice Ionescu de la Doctor Business

După tradiționala poză de grup, vedeta a fost tortul SuperBlog, care s-a lăsat filmat, fotografiat și apoi savurat de toată suflarea prezentă.

Tortul Spring SuperBlog 2022

Au urmat multe poze, sute sau chiar mii, care acum sunt văzute pe toate paginile de socializare a celor care au fost prezenți la eveniment.

Împreună cu Georgiana Mihăilă

Georgiana e feblețea mea, dar ea știe deja asta.

Împreună cu Bogdan Daradan
Împreună cu Daniel Botea și Dana Afrăsinei
Împreună cu Givan Iusein (Gigel)

Felicitări pentru transformare ! Poate scrii ceva pe blog despre asta.

Împreună cu Almona Țilea

Am descoperit că avem și alte pasiuni în comun, în afară de scris. Poate vom mai discuta despre asta.

Împreună cu Constantin Sebastian Târnoveanu

Felicitări pentru cele mai multe premii !

Împreună cu Roxana Clapa

Roxana e o minune de mămică, cu o minune de băiețel, de care m-am îndrăgostit după câteva minute. Cu Roxana și frumoasa ei familie am stat mai mult și m-am bucurat să-i cunosc. Am aflat o mulțime de povești interesante despre Irlanda și viața din acel colț de lume.

După două ore, distracția s-a mutat pe terasă și s-a lungit mult după miezul nopții.

Așa se distrează bloggerii

Cine dorește să facă parte din acest grup de oameni frumoși, nu trebuie decât să-și deschidă un blog și să scrie cu pasiune la următorul concurs.

Articol scris pentru proba de suflet Spring SuperBlog 2022, cu mare drag.

3 gânduri despre „Hotel Opal, o gazdă ce n-are rival

  1. V-am urmărit și mi-am imaginat că sunt acolo! Of, nu spun nimic mai mult, căci probabil așa trebuia să se întâmple! Vă doresc multă sănătate și succes! Sper să ne reîntâlnim! Oricare ar fi motivul, locul sau timpul!
    Felicitări și multe îmbrățișări ssncere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s